perjantai 21. syyskuuta 2018

McAfee jatkuu ja jatkuu...

McAfee tarjouksella saat riesan joka on hankala lopettaa. Lopettaminen edellyttää Visa-laskun kiistämisen ja VISA-kortin sulkemisen varmuuden vuoksi, koska korttitiedot jäävät toimittajalle ja se voi laskuttaa edelleen tuotteesta, haluat sitä taikka et. Visa korko on 7% luokkaa ja raksuttaa eräpäivästä lukien.
McAfee:n tilauksen lakkauttaminen verkossa vaikutti epätoivoiselta. Tein sen toki mutta mikään ei vahvistanut, että lakkauttaminen olisi mennyt perille. Lakkauttamiseen suositellaan puhelinta MUTTA, MUTTA, helpompiakin tapoja luulisi olevan, kun kyseessä on muutenkin verkon kautta toimiva palvelu.
Mitään ilmoitusta sopimuskauden päättyymisestä en ennakkoon saanut joten Visa-lasku tuli ikäänkuin puun takaa, yllättäen ja tilaamatta ;). Haluan vaihtaa ohjelman toiseen.

Jos olet McAfeen käyttäjä ja tyytyväinen tuotteeseen ja sen hintaan, ei ongelmaa tietysti ole.



9 kommenttia:

  1. Olen juuri YRITTÄMÄSSÄ peruuttaa MacAfee tilaukseni, joka on jatkunut tietämättäni 2 vuotta. 99e/vuosi. En vain yksinkertaisesti voi perua tilausta: mitään sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa tai lomnaketta ei yritykjselle löydy. Sivujen linkit johdattavat luuppiin joka kiertää noin kolmlen tyhjänpäiväisen sivun välillä.

    VastaaPoista
  2. Tämä on tuon tuotteen patolooginen ongelma. Lakkautus on tehty niin hankalaksi, että useimmat luovuttavat ja jatkavat tilausta.
    Tuo minun mallini meni siten, että kiistin Visa-laskun (Visassa) ja vaihdoin heidän suosituksestaan kortin lakkauittamalla edellisen. Mikään ei takaa, etteikö laskutus jatku jos korttia ei kuoleteta.

    VastaaPoista
  3. Onko joku onnistunut peruuttamaan Macafee ohjelman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa edellä on pomminvarma tapa lakkauttaa McAfeen lypsyautomaatti.
      Hieman kivulias mutta ainakin toimi omalla kohdallani erinomaisesti.

      Poista
  4. Minulta kysyttiin VISAn yhteystietoja mutta tapaus on niin iäkäs, ettei niitä minulla enää ole tallessa. Kuitenkin VISA ilmoittaa, että kortin myöntäjän yhteystiedot ovat kortin takana. Minun kortissani ei ole puhelinnumeroa mutta osoite on (aika köyhää hommaa rahoituslaitokselta). Kun kukaan ei löydä, ei tarvitse palvella :) Verkon kautta en yhteystietoja todellakaan ole löytänyt.
    Mastercardissa on kääntöpuolella jopa puhelinnumero.

    VastaaPoista
  5. Aloitin just taistelun tota firmaa vastaan, ei meinaa onnistua millään tilauksen lopettaminen. Täytyy varmaan soittaa kuluttaja asiamiehelle

    VastaaPoista
  6. Voit soittaa kuluttajaasiamiehelle, josko hänellä olisi neuvoja Suomen ulkopuoliseen toimijan toimintatapoihin?
    Ainoa varma tie on tuo visalaskun kiistäminen ja Visakortin kuolettaminen. Laskutus loppuu taatusti.

    VastaaPoista
  7. Todella hankala saada lakkautettua tilausta. Ei ollut edes automaattinen tilauksen uudistaminen päällä, silti tuli spostia uudesta tilauksesta kiitoksen kera. Tästä kun eroon pääsen..

    VastaaPoista
  8. Harmillista, että McAfee on valinnut tuon kyseenalaisen "jatkolaskutuksen" ja pyrkii estämään tilauksen katkaisemisen, sitä vaikeuttamalla. Virustorjuntaohjelmana se on ilmeisen hyvä. Sen verkkosivuilta löytyy useampia vaarallisiksi luokiteltuja osoitteita. Jopa hyvinkin uusia rikoksen yrittäjiä. Referoin sen löytöjä usein näillä sivuilla.

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB