tiistai 24. kesäkuuta 2014

Teurastamo spämmi

Spämmit ovat myös hauskoja toisinaan

Tämä spämmi on muuten tyypillinen sinisten pillereiden kauppausyritys mutta hauskaksi sen tekee palautusosoitteen domainnimi joka käännettynä on: "teurastamorotko" slaughterhousegulch.com.

Naurusta selvittyäni, kävin katsomassa onko tuollaista domainnimeä olemassa oikeasti.
Ohan se.
Domainin on rekisteröinyt herra Stephen Walker joka ilmoittaa organisaatiokseen Effectech jolla on toimisto Denverin kaupungissa USAssa (2531 S KEARNEY ST Denver, Colorado, United States). Toimialanimike "Offices" ei lupaa hyvää.

Rekisteröidyn domainin Administratoriksi eli tekniseksi vastaavaksi on nimetty herra Hugo Walker. Hugo ilmoittaa sijainnikseen Hon Kongin. Kansaenvällinen perheyritys näköjään. Mustanaamiokin oli Walker, lienevät kaikki sukua ;)

Ihmetellä sopii, kuinka monen kupin kumarassa pillerikauppiaan domainnimeen on tuotu tuo teurastamon imago? Ehkä he eivät teekkään oikeasti pillerikauppaa?

Älkää kuitenkaan ostako pillereitänne tohtori Leonardo Warnerilta edes 70% alennuksella, vaikka oma nimenne näkyykin hienosti yhteysosoitteessa.
Sylttytehdas saattaa osoittautua oikeastikin teurastamoksi.

Hannu Kuukkasia näyttää kertyneen jo 9 kappaletta. Osa saattaa olla myös minun eri mailiosoitteista poimittuja nimiä. En tunne yhdeksää kaimaa itselleni.

P.S. luvatun vCardin oli ilmeisesti jo viksu virustorjunta poistanut (vaarallisena) tai sitten herran spämmerirobottiin oli tullut vika.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB