keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Mun E-mail tili "muka" lakkautetaan

Roskiksestani löytyi tällainen petosyritys. Minulla ei ole minkäänlaista tiliä kyseisen toimijan domainin alla, eli tämä on ansa. Jos klikkaat linkkiä pelastaaksesi olemattoman sähköpostitilisi, olet vasta sen jälkeen todellisissa ongelmissa.


Tässä näkyvät osoitteet ovat myös ristiriitaiset. Kirje on lähetetty ikäänkuin ja jopa mahdollisesti osoitteesta "webmail.net" ja linkki vie "jempainting.com" osoitteeseen.
Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös tuo To: youraccount@webmail.net johon tämä e-mail ei ole voinut tulla, koska minulla tiliä ei siellä ole. Delivered - osoite on mun oikea osoite joka on kaapattu netistä ja sillä ei ole mitään tekemistä webmail.net:in kanssa.
"jempainting.com" Domannimen tarkistus toi myös mielenkiintoisia tietoja tai oikeammin tiedon puutteita. Kaikki vastuutahot oli muuten piiloitettu tai niitä ei ole annettu rekisteriin. Admin e-mail osoite löytyy ja se on toisen domainnimen alla, mikä ei sinänsä ole merkillistä. Puhelinnumerokin löytyy mutta minne se sitten soitteleekaan, ei ole tietoa, en vaivautunut soittamaan. Katusoite on Arizoonassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB