sunnuntai 9. joulukuuta 2018

FaceBook tunnuksia varastettu syyskuussa 2018

Kerroin aiheesta jo syyskuussa mutta tässä alla FaceBookin oma artikkeli aiheesta.

FACE BOOK tietoturvailmoituksesta poimittua:

Julkaisimme aiemmin (syyskuussa)  tietoturvaloukkauksen Facebookissa ja haluamme kertoa päivitettyjä tietoja tutkimuksistamme. Olemme määrittäneet, että hyökkääjät käyttivät käyttötunnuksia päästäkseen luvattomasti käsiksi noin 30 miljoonan Facebook-käyttäjätilin tilitietoihin. Pahoittelemme tapahtunutta. Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja haluamme kertoa uusia tietoja siitä, mitä olemme saaneet selville tutkimuksissamme, mukaan lukien sen, mihin Facebook-käyttäjätileihin tapaus kohdistuu, mihin tietoihin on päästy käsiksi ja mitä Facebook-käyttäjät voivat tehdä asiassa.

Mikä on Facebookin tutkimuksen tilanne ja mitä on saatu selville?
  • Havaitsimme 25. syyskuuta 2018, että hyökkääjät ovat hyödyntäneet käyttötunnusten saamiseen haavoittuvuutta, jonka on aiheuttanut kolmen virheen monimutkainen yhdistelmä järjestelmässämme. Käyttötunnuksia voidaan käyttää digitaalisen avaimen tapaan tiettyjen tietojen pyytämiseen alustamme kautta. Toimimme nopeasti turvataksemme sivuston ja aloitimme tutkimuksen siitä, miten Facebook-tietoihin on päästy käsiksi ja miten monia käyttäjiä tapaus koskee.
  • Jotta voimme suojata käyttäjiämme tutkimuksen aikana, olemme kumonneet noin 90 miljoonan käyttäjätilin käyttötunnukset, joihin haavoittuvuus on mahdollisesti vaikuttanut. Salasanaa ei tarvitse vaihtaa, mutta jos sinulla on hankaluuksia sisäänkirjautumisessa käyttäjätiliisi, tässä lisätietoja siitä, mitä voit tehdä.
FaceBook Help - miten ilmoitan väärinkäytöksistä:
https://www.facebook.com/help/1753719584844061?helpref=hc_global_nav

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB