sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Risicumin verkkomainonta näyttää kyseenalaiselta

Miksi Risicumin "verkkomainonnasta huolehtiva" verkkomainosfirma välttelee yhteystietojensa löytymistä JOS se toimii laillisin perustein?

Sen mainontaa saapuu eri osoitteista joiden kaikkien taustat jäävät hämärän peittoon. Vastuutahoja ei niiden takaa saada esille. Risicum / laina.fi edustaja väittää, että kampanjan on käynnistänyt yhteistyökumppani. Eikö olisi syytä hankkia rehellisempiä yhteistykumppaneita. Tällainen toiminta pilaa Risicumin maineen ja mahdollisesti tapahtuvia väärinkäytöksiä yrityksen nimen käytöstä ei korvaa kukaan. Yrittyksen tiedottajana sanoutuisin julkisesti irti näistä huijauskirjeistä ja huijjareista. Nyt näin ei näytä olevan tapahtumassa vaikka heille on huijauskampanjasta  ilmoitettu.



Yläpuolella ruutukaappaus e-mailohjelmastani jossa näkyy tässä kaksi eri lähettäjäosoitetta. Osoitteita on muitakin. Yhdenkään domainnimen todellisen omistajan taustatietoja ei ole löydettävissä yhteydenottoa varten. Mitä tästä on pääteltävissä? Omistajaketju päättyy omistajastaan salattuun e-mailosoitteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB