torstai 12. maaliskuuta 2020

Lahjoitusansa "Donation"

Huijariko lahjoittaisi sinulle jotain? Tuskinpa vaan.
Hyvin tyypillinen jallitus jossa sinulta luultavasti vastauspostissa kysellään henkilötietoja tai pankkitietoja. ÄLÄ vastaa kirjeeseen vaan heitä se roskiin. Tuo "luottamuksellisuus" teksti on puppua. Tuossa ei ole mitään luottamukisellista tietoa kenellekään jaossa mihinkään suuntaan.
Alinna analyysiä kirjeen osoitteista.

-----------------------------------------KIRJE----------------------------------------


Donation offer to you. Reply back for more details.


NOTICE OF CONFIDENTIALITY: This electronic communication may contain confidential information intended solely for school business by the individual to whom it is addressed. Any disclosure (verbal or in print), copying, distributing, or use of this information by an unauthorized person is prohibited, and may violate Spring Branch ISD Board Policy FL (Legal), the Family Education Rights and Privacy Act (FERPA). Should you receive this electronic communication in error, please notify the sender immediately. Thereafter, please delete the message.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kirje on "ikäänkuin" saapunut osoitteesta: "Steven.Strohmann@springbranchisd.com". Kun tarkastellaan lähemmin kirjeen headerosuutta, näyttää siltä, että heidän palvelintaan ja kensties varastettua e-mailosoitettaan on kikrjeen lähettämisessä todellakin hyödynnetty mutta kirjeen vastausposti - eli se ANSA - menee muualle, gmail-ilmaisosoitteeseen, kuten arvata sopii.

From: "Strohmann, Steven" <Steven.Strohmann@springbranchisd.com>
Subject: Donation

Reply-To: "bdoran786@gmail.com" <bdoran786@gmail.com> (tänne tuntemattoman käyttäjän 
ilmaisosoitteeseen menisi vastauspostisi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB