lauantai 6. kesäkuuta 2020

Zalandon nimellä huijauspostia

Tässä kirjeessä oli jälleen linkki joka tallentui leikepäydälle, eikä siitä päässyt muuten eroon, kuin sulkemalla selainikkuna ja avaamalla se uudelleen.

Kirjettä ei ole lähettänyt Zalando tai sen yhteistyökumppani. Kirje on peräisin, nimirekisterin mukaan, Afrikasta. "info@ecorporation.eu". Linkit vievät tuon "ecorporation.eu" alidomainiin "ik21.ecorporation.eu". Sen omistaa:

person: Zilvinas Vaickus
address: Le Mans Building
address: 57 Sloane Street
address: Johannesburg
address: South Africa

Päädomainnimen" ecorporation.eu" omistja on:

NetStack Ltd. NetStack Ltd. is a subsidiary of Digital Energy Technologies Limited, established to serve Africa region. Digital Energy Technologies Limited

ELI tuo vaikuttaa hakkeroidulta palvelimelta TAI sitten tuon firman työntekijällä olisi sivubuisneksena nettihuijaus.

Verkkorikoksentekijästä ei tietenkään voi vetää näiden tietojen perusteella suoraa johtopäätöstä. Kirjeen lähettäjää tuskin kyselemällä löydetään Johannesburgista.
Kaikki linkit vievät samalle koneelle ja siinä olevaan tietokantaan. Linkit olivat alidomainlinkkejä, joten tuon päädomainin "ecorporation.eu" omistaja ei ole sama yritys tai henkilö, kuin alidomainin "ik21.ecorporation.eu" tehtaillut Zilvinas Vaickus. Zivinan nimi löytyy myös parent (isäntä) koneen verkkotunnuksen rekisteristä.

Tämä vastaava lahjakorttihuijaus löytyy myös selostettuna:
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2020/05/nl-paatteisilla-verkko-osoitteilla.html

Vaaralliset linkit on poistettu kirjekopiosta.

----------------------------------------KIRJE------------------------------------------

(KUVA jossa oli linkki on poistettu)

Hei,

Ja onneksi olkoon! Sinut on valittu mukaan arvontaan, jossa voit voittaa

500€ Zalando vaateliikkeeseen! Voit käyttää lahjakortin kerralla tai osissa haluamasi liikkeen myymälässä tai verkkokaupassa.

Osallistu tästä

Kiitos että olet mukana Voittopostin vastaanottajana. Saat päivittäin parhaat tarjoukset sähköpostiisi. Olet antanut meille luvan lähettää sinulle sähköpostia osoitteeseen sinun.nimesi@webcag.fi. Vihaamme roskapostia, kuten sinäkin. Siksi haluamme tavoittaa vain vastaanottajat, jotka haluavat kirjeitämme. Jos et kuitenkaan halua enää kirjeitämme, voit koska tahansa irtisanoutua. Noudatamme viestinnässä sähköistä tietosuojalakia ja löydät tietosuojaselosteemme sivuiltamme. Irtisanoudu tästä.("irtisanoudu" - linkkiin ei kannata koskea. Sitä huijarit käyttäävät myös huijauksiin)



  FLSMedia | Pb 300 33101 | Tampere | Finland
(tällainen firma ei ole Suomessa toiminnassa. Ainakaan siihen ei saa yhteyttä, eikä sitä löydy hauilla. USAsta löytyy mutta siihenkään ei saa yhteyttä, koska sen yhteyslomake on rikki tai poistettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB