perjantai 16. huhtikuuta 2021

Huijauslainaa Islannista?

 Domainnimi, jonne alkeellinen "lainatarjous" viittaa henkilötietovarkausyritykseen ja/tai ennakkomaksupetokseen. Com päätteinen domain on rekisteröity islantilaiseen osoitteeseen "yksityistarkoituksessa" nimettömänä. Rekisteripalveluntajoaja on "Namecheap", eli halpis-domannimikauppa jonka kautta yleensä huijarit toimivat, koska osoitteita joutuu vaihtaamaan tiheästi kiinnijäämisen pelossa, tai ne blokataan netistä. Tästä huijarista varoitetaanmm.  sivulla: https://loanscams.blog/2020/09/20/loan-scammer-alice-loans-uk.php

Domainnimellä on myös verkkosivut mutta niiden ei tule antaa hämätä.
Tuo "islantilaisuus" ei tarkoita muuta kuin, että viattoman tuntuista maata käytetään huijauksen taustatukena. Palveluntarjoaja ei tarkista taustoja, niin kauvan, kun domainnimen ylläpidosta maksetaan jotain. com päätteisestä nimestä veloitetaan alle 10$ joten jos yksikin uhri nemee lankaan, rekisteröinti on jo maksanut itsensä. ÄLKÄÄ MENKÖ HALPAAN. (osoite on hieman muutettu vahinkojen välttämiseksi)

-------------------------------------KIRJE---------------------------------

Tarvitsetko lainaa? Vai oletko hakenut lainaa paikallisesta pankista, mutta kaikki turhaan? Tässä on mahdollisuus hankkia laina ilman epämukavuutta tai haittaa. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja noin 5000 euroa (henkilökohtainen laina), enintään 200 miljoonaa euroa ja yli 2 prosentin korkoa. saadaksesi lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse; aliseloans.com tai tarjotaan ystävällisesti täyttämään alla oleva lainahakemuslomake.
Nimi:
Maa:
Tarvittava määrä:
Puhelinnumero:
kesto:
Parhain terveisin,
Michael Dalot.

----------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB