lauantai 1. toukokuuta 2021

Nordean nimissä tullut huijaus

Jos saatte tällaisen viestin Nordeasta - ÄLKÄÄ KOSKEKO viestin LINKKIIN (tässä s-postikopiossa linkki on muutettu). Tämä on ansa.
Viesti ei tule Nordeasta vaan domain osoitteesta: "limetor.com", jonka omistajasta ei ole tietoa. Osoite sijaitsee halpispalvelimella.

From: Nordea <hannu.kuukkanen@limetor.com> (tämä "lähettäjä" osoite on puhdas hämäys mutta itse kirje on saapunut todellakin "limetor.com" osoitteesta, eikä minulla ole siellä sähköpostitiliä, eikä liioin Nordeassa tiliä.)

-------------------------------------------------e-mail------------------------------------------------

Luottamuksellinen
Allekirjoitettu asiakirja
 
https://identify.nordea.com/?client_id=StNlrhoEJKZvCmfTSbiU&code_redirect_uri=https://netbank.nordea.fi&response (linkki olisi vienyt tuntemattomaan tietokantaosoitteeseen)
 
Hei,
Olemme Nordea lähettäneet Teille luottamuksellisen sähköpostiviestin. Sähköpostiviestin avaaminen ja lukeminen tapahtuu yläpuolella olevan suojatun linkin kautta. Turvallisuussyistä voitte lukea viestin vain yhdestä tietokoneesta/mobiililaitteesta korkeintaan 14 päivän ajan. Tallentakaa ja/tai tulostakaa viestin sisältö ja hävittäkää tämä ilmoitusviesti.
Nordea 24/7 asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa numerossa 0200 3000 (pvm / mpm). Tähän viestiin ei voi vastata. Ystävällisin terveisin, Nordea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB