torstai 16. lokakuuta 2014

Kiinalaista oppimateriaalia jota ei kannata avata

Jaahas. Tällainenkin yritys on nyt sitten nähty.


Tämä tosin saa jokaisen varpailleen, nähtyään liitetiedoston nimen kiinankieliset kirjainmerkit.
DOC tiedostot voivat sisältää pieniä ohjelmia joita kutsutaan makroiksi. Niilläkin voidaan saada pahaa aikaan tietokoneellasi. ÄLÄ koskaan avaa sellaisia DOC tai muita Office tiedostoja joiden lähettäjä ei ole ehdottomasti luotettava.
Käytä myös itse mieluiten RTF tallennusmuotoa dokumenteissa, joita jaat asiakkaillesi tai tuttavillesi, koska siinä ei ole makrija ja se on standardi tiedostomuoto jonka pystyy avaamaan kaikissa merkittävissä tekstinkäsittelyohjelmissa varmasti ja turvallisesti.

TAUSTAA yritykselle: ply-o.com

Domainnimen ply-o.com omistaa kiinalainen yritys ja siitä kerrotaan seuraavaa:
FLY-O (Industrial) Co., Ltd., located in Guangzhou,China, is specially line with such product as gloves , hats, bags,casual sport clothes and other fashional sporting accessories . Oweing to its design team elite , our company has been continusly put innovation masterpiece into market, by means of quality and design combined with integration of fashion and taste,also coupled with excellent craftsmanship, to creat a distinctive charm of sporting products to meet people"s demand among all ages in times of skiing, outdoors,travel and casual activities ...

SE että yritys "vaikuttaa" rehelliseltä, EI tarkoita, että sen nimissä lähetettyihin viesteihin tai niiden liitetiedostoihin kannattaa luotta. Suomessa on saatu erinomaisia oppitunteja: Postin, Veroviraston, Poliisin ym. "ikäänkuin" lähettämistä viesteistä, jotka ovat olleet spämmejä ja saattaneet sisältää viruksen tai identiteettikaappausyrityksen.

FLY-O (Industrial) Co., Ltd tyyppinen yritys ei oikeasti lähetä hakuammunnalla tällaisia pyntöjä Eurooppaan. Kyllä se tietää mistä oppimateriaalia on saatavissa jos se sellaista tarvitsee.

JA Domainreksiteritiedoista kiinnostuneille. Huomaa rekisteröijän mielenkiintoiset fax- ja puhelinnumerot +86.755123456:

Reseller:
Domain Status: clientDeleteProhibited
Domain Status: clientTransferProhibited
Registry Registrant ID:
Registrant Name: admin admin
Registrant Organization: FLY-O(INDUSTRIAL)CO.,LIMITED
Registrant Street: guangdongshengshenzhenshi
Registrant City: shenzhen
Registrant State/Province: guangdong
Registrant Postal Code: 518000
Registrant Country: CN
Registrant Phone: +86.755123456
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax: +86.755123456
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: kf@ply-o.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB