tiistai 14. lokakuuta 2014

"Väärän osoitteen" sähköpostihuijjaus

Ilmeisesti Irlantilainen vedätysyritys "väärällä osoitteella"

Lähettäjä: reservatinos@thw.ie
Osoite on Iirlannissa - ei mitään tekemistä ainakaan autojen kanssa = domainnimen omistaa oikeasti Tower Hotel Group Ltd joka on majoitusalan yritys, (ei tuo alla oleva HM&I (Tower) Ltd), joka alaviitteessä "DISCLAIMER" paljastaa koko hämäyksen juonen, eli haluaa, että "väärä" vastaanottaja ottaa yhteyttä. Irlantilaiset ovat hyviä vedättäjiä.

Vastaanottaja: distoen@wch.sa.gov.au
Osoite on Austraaliassa, mutta tuntematon. Kirje on ikäänkun tullut "väärään osoitteeseen". Tähän viitataan tuolla alaosassa. MUTTA älkää ottako yhteyttä korjataksenne tätä "VIRHETTÄ" koska se on luultavasti yksi mahdollinen ansan asettajan tarkoitus - saada vastaanottaja ottamaan yhteyttä ja sitä kautta narutettavaksi. a) joko kalliilla palvelupuhelinmaksulla tai henkilötietojasi urkkimalla, tms. kyseenalaista toimintaa harjoittamalla.
ÄLKÄÄ myöskään klikatko linkkiä. winalitebs.com Domannimen haltija on hämärän petossa mutta nimipalvelin on Bulgaariassa, joka sekin kertoo, muiden käytettyjen osoitteden ohella, erittäin paljon. (osoitteet on tässä tekstissä kaikki hieman muutettu turvallisuus syistä).

Itse kirjeen teksti on täyttä potaskaa. Ihan tarkoituksellisesti sekavaa.

------------------------------varsinainen e-mail------------------------------------------

Are you dreaming of a new car? Start earning $800 in 14 days! Learn how to do it!

http://winalitbes.com/libraries/phpinputfiletr/vBullet_3_Frontend.php

porch. "Put him there."
The young man in his clattering chains stepped clumsily to thespot
indicated, holding away with one finger the coat collar which

**************************************************************************************************

DISCLAIMER

This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use if the individual or entity to whom they are address.
Any opinions expressed in the email are those of an individual and not necessarily of the company. If you are not the intended recipient be advised that you have received this email in error and that any use is strictly prohibited. If you have received this in error please call 353-(51) 862 300
HM&I (Tower) Ltd is registered in Ireland under Company Registration number 434779
Registered office: FBD House, Bluebell, Dublin 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB