tiistai 11. marraskuuta 2014

Bloggerin kautta tullut spämmi -Venäläisiä naisia ja soittoääniä tarjolla

Tässä on tuo soittoäänien kauppaaminen ilmeisenä keppihevosena ja pääliiketoiminta viittaa naiskauppan linkkiin ja mitä sieltä sitten tuleekaan. Ilmaistako? Muutkin mahdolliset seuraamukset linkkiin haksahtamisesta voivat tulla kalliiksi. Houkutuslinnut saattavat olla vain houkutuslintuja tässäkin tapauksessa.
Tämä on Googlen kautta rakennettu linkki. Se ei välttämätä ole pelastus. Linkin nokkaan on voitu hakutuloksen saamisen aikaan laittaa vain hakuindeksointiin tarkoitettu bluffisivu ilman mahdollista laitonta toiminnallisuutta. (Olen muuttanut molempien linkkien osoiteita, jotta ei satu vahinkoja). Blogger on ihan OK sinänsä, kuten blockspot mutta blogisivuilla voidaan tehdä yhtä sun toista asiaa joka ei aina ole ylläpitäjien hanskassa.

Tämä osoittaa jälleen yhden kieron tavan naamioida verkkoansa kuvitteellisen "luotettavuuden" varjossa.

go2cloud.org domainin luotettavuusraportti näyttää heikolta, ELI  ÄLÄ LUOTA sivustoon ja sen tekemisiin. Domainin päässä on tyhjä sivu joka ei lupaa hyvää toimijasta koskaan:

WOT Reputation
Trustworthiness    Very Poor (14/100)
Child safety    Very Poor (6/100)

---------------------------------e-mail--------------------------------------------
Lin has sent you a link to a blog:

Find Russian women curious in internet dating within your local area for free of charge !! http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=19&ved=CHUFZkJ7&url=http://bolckox.go2cloud.org/WQ4SN Regards

Blog: Xingtone Ringtone Maker 4.2.18
Link: http://cringtone_ringtone_maker.blogspot.com/

--
Powered by Blogger
http://www.blogger.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB