tiistai 24. marraskuuta 2015

Epäilyttävää Repair Store mainos Honkongista


E-mailin asia vaikuttaa asialliselta jos heidän palvelujaan tarvitsisin.
- MUTTA FireFox oli jo päätellyt, että kyseessä on spämmi eli scam (roskapostia) ja toiseksi jokainen linkki vie muualle, kuin mitä linkkitekstissä lukee eli "t.cjwholesale.net" nimiseen domainin taakse. Tässä linkkauksessa ratsastetaan kiinalaisen "wholesale.net" nimisen verkkokaupan maineella ja hämärän rajamailla.

Katselin mitä "cjwholesale.net" domainista sanotaan.
Ensinnäkään domain ei ole saavutettavissa vaan osoite heitetään toiselle domannimelle: "rspread.com".
Molempien kotipaikka on Honkong. molemmissa rekisteröijä on Reasonable Software House Ltd
- MUTTA mitä tekemistä softafirmalla on näiden mainostamiensa laitteitten kanssa?
Hoitavat mahdollisesti niiden verkkomyyntiä MUTTA näin epämääräiseen viritelmään ei kannata koskea tikullakaan.
- JOS firma ei uskalla käyttää linkeissään todellisia osoitteita ja taustalta löytyy yritys toisensa perässä (mm. HICHINA ZHICHENG TECHNOLOGY LTD Supplier - Wholesale supplier in International Online Shopping offers Electronics, Apparels, Home & Garden, Gift etc to customers from China!), voi touhua vain ihmetellä suuresti ja tilata laitteet jostain suoraselkäisemmästä puodista. Laiterahat saattavat mennä Honkongilaiseen kankkulankaivoon jossa lienee jo iso kasa hohtimia. Tai kiinalaiseen Kankkulaan, sillä tuo palaute e-mail viittaa tiedustelun mukaan kiinalaiselle palvelimelle. No onhan Honkongkin nykyään osa Kiinaa.

En suosittele Repair Storea  kenellekään.
Sen sijaan Suomesta saa työkoneita ja laitteita. Mm. Kivilinnan (https://www.kivilinna.com/) verkkokaupasta ja on luotettava suomalainen kauppakumppani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB