sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Webadicta Mexicossa on Turkista tulleen lainatarjouksen kotipalvelin

Huono konekäännös saa jokaisen heittämään tämänkin e-mailin roskikseen mutta tässä on mielenkiintoisia yksityiskotia analysoitavaksi uteliaille.

Lainatarjous tulee Turkista, turkin valtioon viittaavalta domainosoitteelta. Tämä palvelin on tällä hetkellä nurin. Kuka tietää mistä syystä.

Linkki "domainiin" my-free.website, ei tietenkään toimi, koska tuollaista domannimeä ei ole olemassakaan. Lähettäjän tarkoitus lienee, että hermostunut lainantarvitsija kokeilee kaikkia mahdollisia linkkejä (joista tuo turkkialinen tuskin on oikea, vaikka palvelin olisi pystyssäkin), eli jäljelle jää osoite webadicta.org jonka jäljet vievät Mexicoon.

Domannimitiedustelussa webadicta.org vastuutahot löytyvät, joten spämmääjä on hankkinut osoitteensa tästä meksikolaisesta "ilmais-palvelusta" ja on valmis katoamaan kun tilanne käy kuumaksi. Kysymyksessä on vähintäänkin tietokalastelu joka saattaa sittemmin johtaa huijaukseen ja mahdolliseen rikokseen.

Että semmoinen tapaus tämä.



------------------------------------------e-mail---------------------------------

Hyvää päivää


Mikä on tilanne? Oletko kyllästynyt etsivät taloudellista apua? Oletko ollut johdonmukaisesti kääntyi alas pankkien ja muiden rahoituslaitosten yrittää saada lainaa?
UNIONIN RAHOITUS OY tuo mielenkiintoisen laina paketti tänään korolla niinkin alhainen kuin 3%
Vauhtia ja saada lainaa tänään
Tarjous avautuu nyt


Avaa linkki alla, täyttää ja toimittaa lainan hakemuslomake oikein


Huomaa vielä kerran, että korko on niinkin alhainen kuin 3% ja annamme lainaa vaihtelevat vähimmäismäärä € 5,000.00 euroja € 1,000,000.00 euroa




http://hanki-laina-tnn.my-free.website/




Sähköposti: unionfinnancelinks@webadicta.org


Alla jälleen on lainahakemuksen linkki




http://hanki-laina-tnn.my-free.website/




Vilpittömästi


John Taylor
UNIONIN RAHOITUS OY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB