sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Mediaparkin spämmien tilannetietoa


Sanoma Oy vastasi vihdoinkin (31.12.2017) seuraavaa:
-----------------------------------------------------------------------
Hei Hannu!

Kiitos viestistäsi.

Viesti on jälleenmyyjän viesti. Jos et halua vastaanottaa jälleenmyyjän viestejä, voit katkaista viestien tilaamisen viestin lopussa olevasta Unsubscribe-linkistä. Koska mainos on jälleenmyyjän tarjoama, ei linkki ohjaa meidän sivuille vaan jälleenmyyjän.

Tarjoukset, jotka tulevat suoraan Sanomalta, ohjaavat meidän omille sivuille.

Ystävällisin terveisin

Sanoma asiakaspalvelu
Henriikka
asiakasneuvoja-------------------------------------------------------------------------

EPÄILEN, että kyseessä EI OLE jälleenmyyjän viesti, vaan ID varkausyritys. Kun tulkitsen sähköpostien sisältämiä ristiriitaisuuksia ja lähetys- ja linkkiosoitteita, en allekrjoittasi niiden takana toimivien vaarattomuutta.JOS ja KUN kyseessä on jälleenmyyjän alihankkija, hankkiutuisin eroon tästä jälleenmyyjästä pikimmin, kunnes se on hankkinut itselleen luotettavemman partnerin.

VAROKAA kaikissa tapauksissa noita  Unsubscribe-linkkejä roskaposteissa, koska ne ovat rikollisten käytössä olevia vakioansoja. Myös mediapark.com kannattaa plokata s-postiselaimen suodatimessa.
Se on joka tapauksessa yritys joka ei kunnioita esim. suoramarkkinoinnin vaatimaa  osoitteistojen alkuperätietojen ilmoittamista. Nämä kopioidut tarjoukset saat turvallisimmin suoraan itse mediatalojen omien varkkosivujen kautta.

Mediapark on kansaenvälinen softafirma joka nimellä suoritetaan nyt verkkomyyntitoimintaa (tai ID varkauksia) mm. sähköpostilistoilla, joiden alkuperää lähettäjä ei ilmoita missään. Listat saattavat olla jopa varastettuja. Ainakin olettaa sopii siihen asti, kunnes niiden alkuperä voidaan todentaa.
Mediapark niminen toimija on myös Suomessa, Tampereella mutta se firma ei kenties (kunnes vahvistuksen heiltä saan) ole tämän toiminnan takana, koska itse postitukset tulevat mm. Panamasta e-mailin sisältämien tietojen mukaan. Yhdestäkään s-postista ei ole luettavissa minne "tilaustiedot" menevät oikeasti ja käsitelläänkö niitä luotettavasti eli onko mitenkään varmistettu, että henkilötiedot eivät joudu rikollisten käsiin.

Edelleenkin, lehtitilaukset on turvallisinta tehdä mediatalojen omilta sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB