perjantai 8. joulukuuta 2017

TILAUS joka sisältää kirjepommin

Tällaisen kirjeen liitettä EI SAA AUKAISTA. Tämä on ilmiselvä VIRUS-paketti.
Vaikka firmasi olisi kuinka kipeästi tilauksia vailla, tämä tilaus tekee firmasi koneista mitä uskottavimmin entiset tai/ja levittää Excell tiedostojesi kautta edelleen tätä virusta. Muitakin kauhuskenaarioita voi olla luvassa.




Verkko kertoo, että XLAM päätteinen tiedosto on Excell tiedosto joka sisältää mahdollisesti makroja ja makro tarkoittaa yhtä kuin ohjelma, joka voi olla myös virus.

"A file with the XLAM file extension is an Excel Macro-Enabled Add-In file that's used to add new functions to Excel. Similar to other spreadsheet file formats"

MS on koodannut oman viruksen etsintä- ja esto ohjelman mutta se ei takaa sitä, että juuri tämä virus pystytään tunnistamaan ja tuhoamaan.


Firma josta tämä e-mail on saapunut on "prolabscientific" joka on Kanadalainen ja jonka sähköposti on hakkeroitu. Allekirjoitus on "Autogenhocas, Lda" ja Patricia käyttää nimessään kyrillisiä kirjaimia.
Haku - Autogenhocas Lda - ei vastaa yhtään sivua verkossa. Mikään ei täsmää rehellisen firman toimintaan, eli kyseessä on tyypillinen ansaposti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB