lauantai 10. marraskuuta 2018

Gigantti Cloud tilin sulku?

Kirje on sikäli mielenkiintoinen, että se toistuu ja toistuu ja 10 vuorokauden varoitusaika ei lyhene mihinkään. Minun puolestani tilin saa vapaasti lakkauttaa. En aijo klikkailla osoitteisiin jotka eivät vie Giganttiin tai yleensä minnekään järkevään osoitteeseen. Tämä linkki olisi viennyt mandrillapp.com:n palvelimelle joka on "postitus"-alusta, ei pilvipalvelu, tai Gigantti. JOS Gigantti ei pysty itse hoitamaan tilejään, en vaivaudu niihin minäkään puuttumaan. Kirje "näyttää" tuleen Gigantista MUTTA se ei todista vielä mitään. "mandrillapp(.)com" on verkkoturvasivuilla julistettu vaaralliseksi.

Varoitan kaikkia koskemasta tällaisiin tuntemattomiin osoitteisiin vieviin linkkeihin. Mm. mandrillapp.com:n kautta saapuu roskapostia, eli siihen osoitteeseen EI tule luottaa millään tavoin. Vastaava huijjaus ja varoitus löytyy mandrillapp-postitoimistosta mm:
https://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=34&p=309911#p310066


--------KIRJE--------------------------

Gigantti Cloud-tilisi suljetaan

Tällä viestillä ilmoitamme, että Gigantti Cloud-tilisi on umpeutunut, ja se suljetaan 10 päivän kuluttua. Tämä on viimeinen lähettämämme varoitus, jonka jälkeen palautamme Gigantti Cloud-tilin ilmaistiliksi ja poistamme kaikki sen tiedostot.
Tilauksen uusiminen on yhä mahdollista – napsauta vain alla olevaa painiketta ja valitse maksuvaihtoehto:


Ystävällisin terveisin
Gigantti Cloud 
--------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB