tiistai 6. marraskuuta 2018

Kun haluat menettää rahasi, ota yhteys Dr Frostiin

Tämä on sarjassamme yksi kömpölimmistä huijjausyityksistä mutta ihan hauskaa luettavaa jos ei satu olemaan parempaa tekemistä. Vastaavia posteja kannattaa tutkia tarkemmin, ennen kuin vastaa niihin.
Kirjeen lähettäjä oli: bunlop.k@cck-engineering.com ja palutusposti menisi dr.david.froost@gmail.com-osoitteeseen
cck-engineering.com sivulla sanotaan: "CCK Construction Services, Inc. has been providing turn key cast-in-place concrete services throughout the southeastern United States" Eli rakennusalan firman s-posti osoite on varastettu spämmäys-tarkoitukseen. Kyseessä ei siis ole pankki, kuten Dr. Frost kirjeessään väittää. Vastaava kirje saattaa tulla myös muista varatsetuista osoitteista. Paluuosoite on ilmaisosoite joka ei takaa henkilön aitoutta mitenkään. Pankit eivät käytä henkilöosoitteita eivätkä ilmaisosoitteita. Yleensä spämmerit tekevät vastaavalla tavalla, koska paluuosoite ei toisi palautepostia lähettäjälle. Rahat katoavat ilmaisosoitteista yleisimmin tuuleen, kuin tuhka, eikä huijjaria tulla tavoittamaan koskaan vastaamaan rikoksestaan.

---------------------------------KIRJE-----------------------------------
Dr.David Frostista,
Puhelin: +447548526200


 Kiinnittäkää huomionne ja ymmärrä, että tavoitteenani on tänään lähettää sinulle sähköpostia, nimeni on UDC: n aluejohtaja, Dr.David Frost, UBS Investment Bank Plc Lontoossa. Pyydän teitä harkitsemaan tätä kauppaa tarkasti ja luottamuksellisesti. UBS-pankin ylimpänä johtajana löysin numeroitun tilin, jonka luottotase oli 16,100,000 euroa (16 miljoonaa, sata tuhatta puntaa), joka kuuluu johonkin ulkomaisiin asiakkaisiimme (SYLVESTER ZIEGLER). hirmumyrsky Katrinan uhri elokuussa 2005. Minun asuntoni pankilla, minulla on kaikki pääsy, salaiset tiedot ja tarvittavat yhteydet näiden varojen pyytämiseen ilman minkäänlaisia ​​vinkkejä. Tarvitsen vain apuasi ulkomaalaisena ottamaan vastaan ​​edunsaajan, koska minun asemani virkamiehenä ja pankin henkilökunta ei salli minua tai sukulaiseni tehdä tätä vaatimusta. Siksi haluan, että olette "ulkomaisena edunsaajana", ja vakuutan teille täydellisen siirtostrategian, joka asetetaan nimellesi laillisesti, jotta kukaan ei epäilisi vaatimuksiasi.
 

Apuasi tämän suuruuden saavuttamiseksi oikeutesi on 40% summasta GBP £ 16,100,000.00. Kun olet harkinnut tätä tarjousta, antakaa (Täydellinen nimi, yhteyshenkilö, matkapuhelinnumero ja syntymäaika) kerää rahasto nimesi edunsaajana ja ohjaa yhteystietojasi UBS-pankkiin, jotta rahasto vapautuu ja siirretään haluamaasi pankkitilille. Voit soittaa minulle selkeistä selityksistä. Kiittää sinua ennakoivasi välitöntä vastaustasi.
 

Sinun,
Dr.David Frost
-------------------------------------------------- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB