lauantai 19. tammikuuta 2019

Western Finance ei lainaa rahaa Balilasen matkatoimiston kautta G-mail osoitteella

Niin suuressa rahapulassa ei kannata olla, että lankeaa näihin "sähköpostipankkiireihin".
Näitä saapuu tasaiseen tahtiin mitä kummallisemmista osoitteista ja ikäänkuin erilaisten laillisten toimijoiden nimissä.

Tämäkin in tyypillinen phishing, eli tietokalastusyritys (ID varkaus). Kirjeen on ikäänkuin allekirjoittanut "WESTERN FINANCE" tutkimusorganisaatio, joka ei ole pankki tai rahoitusalalla ylimalkaan. Onnettoman ansaan menneen tiedot käytetään seuraavaan rikollisen toiminnan yritykseen, esim, tilaamalla  verkkokaupoista tavaraa hänen nimissään tai yleensä, esiintymällä hänen nimellään ja sähköpostiosoitteellaan vastaavissa rikollisissa toimissa. Toinen vaihtoehto näissä huijjauksissa on, kirjeen lähettäjältä tulevat laskut rahansiirroista ym kuluista mutta itse lainaa ei ole tulossakaan. Sen sijaan tilitietojasi (jos olet ne luovuttanut) käyetään edelleen huijjauksiin.
Sähköposti oli lähetetty Balilaisen matkatoimiston (pphotels.com ja balidynasty.com) lainatusta, (peilatusta) postiosoitteesta ja kirjeessä oleva "takaisin"-linkki vie ilmaiseen G-mailosoitteeseen joka ei taatusti ole WFA:n käytössä, eikä myöskään Balilaisen matkatoimiston käytössä. Kumpikaan ei tarvitse toiminnassaan ilmaisosoitetta. Onneksi kirje on huonolla suomenkielellä kirjoitettu. Tällaiset yleensä heitetään roskikseen ilman muuta.


---------------------------------------KIRJE-----------------------------------------


EU WESTERN -rahoitus myöntää lainoja sekä vanhoille että uusille asiakkaille vähintään 10 000,00 € ja enintään 50 000 000,00 euron välillä.

Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Oletko pankkienne hylännyt? Tarvitsetko lainan velkojen / laskujen poistamiseksi? Sitten taloudellinen trauma on ohi, tarjoamme lainoja 3 prosentin korolla.

Palauta meihin alla olevien tietojen avulla.

Nimi:
Lainan määrä:
Lainan kesto:
Maa:
Osoite:
Puhelinnumero:
Ikä:

Terveisiä
Admin Desk
EU WESTERN FINANCE.
------------------------------------------------------------- 

Oikean WESTERN FINANCE:n taustaa:
About the WFA
The Western Finance Association was founded in 1965.  In 2015, in Seattle, Washington, we held our 50th conference and annual meeting.  We are a professional society for academicians and practitioners with a scholarly interest in the development and application of research in finance.

4 kommenttia:

  1. Näitä löytyy yllättävän paljon lisää, joilla samantyypinen toimintamalli ja jotka lopulta osoittautuvat huijaukseksi. Tässä nimiä: Ecolite Financial Service, Growth Financial Services, EU Western Finance jne. En vielä toistaiseksi ole törmännyt rehelliseen, avoimeen ja luotettavaan ulkomaiseen rahoittajaan. Oletteko te?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. En ole myöskään sellaista havainnut. Toinen erittäin vaarallinen pankkitoimintaan liittyvä ansatyyppi ovat nuo pankkien nimillä tulevat pakkitieto- ja turvatietopäivitykset. Niitä tulvii tällä hetkellä postilaatikon täydeltä. https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/04/pankkitunnuksia-urkkivat-kirjeet.html
      Kyberturvallisuuskeskusta tämä ei isommin vaikuta huolestuttavan:
      https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/04/auttaako-kyberturvallisuuskeskus.html

      Poista
  2. Näihin kommentteihin ei näytä saavan aktiivista linkkiä mutta maalaamalla linkkiosoitteen kokonaan ja klikkaamalla oikeaa hiiren painiketta, saa valikon jsta valitse "avaa linkki uuteen ikkunaan" tai "open link in new window".

    VastaaPoista
  3. Tässä yksi uusi lainatarjousansa joka oli liimattu useiden eri Blogien blogitekstien joukkoon.
    JOS lainantarjoalla on jokin "ilmais"-sähköpostiosoite, EI hän ole missään tapauksessa oikealla asialla. Taustoiltaan selvittämättömästi toimiva henkilö tai yritys ei voi toimia rahoitusalalla.
    ----------------------------------------
    SUSAN BENSON22. elokuuta 2018 klo 1.16

    Hei ja Tervetuloa Sunshine Financial Group Inc.:iin

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko joissakin taloudellisissa häiriöissä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksen tai projektin tai ostamaan talon tai auton? ja olet sitä mieltä, että on vaikeaa saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta?

    Olemme oikeutettu ja hyvämaineinen lainayhtiö. Olemme dynaaminen yritys, jolla on taloudellista tukea. Päätavoitteemme on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut ja tarjoamme sekä turvallisia että turvattomia lainoja

    Taloudelliset ratkaisumme

    Käteisennakkoa
    Nopea raha laina
    Toista luotto
    Yrityslaina
    Velkojen vakauttaminen
    Laina ilman luottotarkistusta

    SOVELLETA EI-PANKKIKOROITUKSEEN NYKYISELLA 3%

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, niin ystävällisesti kirjoittaa meille lisätietoja sähköpostitse alla.
    Sähköposti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    Odotamme innokkaasti kuulemistasi mahdollisimman pian.

    Parhain terveisin
    Susan Benso

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB