perjantai 14. kesäkuuta 2019

Energian säästöä ja kirjepommituksen lopetus

.ICU huijjauskirjeitä on saapunut tähän mennessä yli 200:sta eri .ICU osoitteesta. Huijjauskirjeiden joukosta silmiin pisti kirje joka lupaa pudottaa energialaskut nollaan. Tämä on tyypillinen puppukirje mutta nyt kirjeen lähettäjä on jättänyt kirjeen linkit avoimesti esille. Näistä voi jokainen nähdä, että linkki on erittäin vaarallinen, koska se vie tietokantaan. Tällainen pitkä merkkijono kertoo asian. Merkkijono ei pääty tiedostonimeen, joka paljastaisi tiedostotyypin. Tämä tarkoittaa, että et voi tietää mitä koneellesi linkistä on tulossa. Joka tapauksessa haittaohjelma tai harmeja sinulle.
Teslan tai CNN:n kanssa tällä kirjeellä ei ole mitään tekemistä.

Nämä linkit on nimetty "mene tästä lopetattamaan" (kirjeiden tulo) ja "Poistakaa tiedot listalta vahvistamalla haluamasi asetukset täällä" (poista tietosi) Molemmat linkit vievät sinut ansaan ÄLÄ koske LINKKEIHIN, vaikka kirjepommitus harmittaa. Tämä on spämmerin tarkoitus tässä tapauksessa. Koneesi saatetaan kapata linkin kautta saapuvalla haittaohjelmalla ja/tai henkilötietosi kaapataan rikollisiin tarkoituksiin. Molemmat vaihtoehdot tulevat kalliiksi sinulle.

Aihe: "Reduce Your Electric-Bill To (ZERO) In Hours"
Lähettäjä: "CNN Tech" <cadaveric@revisenature.icu>"

----------------------------------KIRJE--------------------------------------------

Teslas New device Frightens Electric Companies

go here to end
http://www.revisenature.icu/smcilxaw/8Nd4mp7eLMIno4eYBDylVxTDO0s1cTQmoTEQBydCpDqRq3XB4fvZT8IXRk9GhnAPs9Uq-6WHpdhRD5u0sUl0gdFTQn-_GN2YejKB8-RtOIlMkLZB6Jli_n9Ok7GnOvB8.c-sSY-FI9hnOxunSj95tO8kzip29STOflXSHGmJYn8L

361 Chapel Road Shelton, CT 06484

Expel your information from our list by confirming your preference here
http://www.revisenature.icu/adbmobgn/8Nd4mp7eLMIno4eYBDylVxTDO0s1cTQmoTEQBydCpDqRq3XB4fvZT8IXRk9GhnAPs9Uq-6WHpdhRD5u0sUl0gdFTQn-_GN2YejKB8-RtOIlMkLZB6Jli_n9Ok7GnOvB8.c-sSY-FI9hnOxunSj95tO8kzip29STOflXSHGmJYn8L

7472 Beaver Ridge Ave. Saint Cloud, MN 56301
------------------------------------------------------------------------------------

Täällä hetkellä koneelleni saapuneet .ICU pidenteellä luodut postiosoitteet löytyvät tästä blogista sivulta:
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/06/namecheapin-hinnoittelu-palvelee.html

Osa domain-nimistä on lakkautettu mutta viimeisimmät ainakin toimivat edelleen.
Niin kauvan, kun namecheap.com ja muut .ICU pidennyksen domainnimiä myyvät eivät keksi/rakenna spämmirekisteröijjälle estoa, tämä rumba jatkuu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB