perjantai 10. tammikuuta 2020

Selkävaivat ja rahat lähtevät

Tässä jälleen uusi viritelmä onnettoman klikkailijan rahanmenoksi.
Suomalainen kansallistauti "selkäongelmat" ovat nyt houkuttimena.

Lähettäjä on spämmeri ja molemmat linkit vievät kone IP osoitteeseen. Sen voi jäljittää, joten tuskin on huijarin oma kone. Luultavasti kaapattu laite jonne on piiloitettu jotakin ikävää jonka saisit klikkailemalla omalle koneellesi. Yksi mahdollisuus on, että levittäisit vastaavan huijauspostittamo-viruksen kaikille koneesi muistissa oleville kavereillesi.
ÄLÄ siis koske myöskään tuohon e-maillistalta poitolinkkiin. Se vie samaan tai vastaavaan ansaan.

Kone IP on 86.105.212.211 siellä piileskeleePHP ohjelma joka tuskin tietää hyvää koneellesi ja sinulle.
Kone on sellaisen toimijan kuin FIRSTHEBERG verkkopalveluyrityksen hallinnassa. Lähetän heille tiedon koneen ilmeisetä saastumisesta (jos ja kun eivät todennäköisesti itse ole huijareita).
Lähetys on tapahtunut BOUYGUES TELECOM "postitoimisto-osoitteesta", "bbox.fr". "Takavalitus" eli englanniksi kenties "complaints" ei paljon auta, kun noita postittajia on sielä luultavimmin massoittain ja itse postitusohjelman omistajalla ei ole viisaampaa kontrollia tai tahtoa, puuttua asiakkaittensa puuhiin. Asiallisiin tai asiattomiin. Reply veisi samaan postitoimistoon.


E-mailissa oli tämä kuva. Omassa selaimessani se ei näkynyt mutta sen kautta nuo linkit toimivat.
ÄLÄ klikkaa kuvaa (tästä on linkit purettu). Saapuvan kuvan linkin kautta tallentui evästetietoa, joka ei aina ole terveellistä. Siksi kiellän kuvat selaimessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB