sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Dagens Nyheter Zlatan Ibrahimovic uutinen

Mielenkiintoinen lähetys MUUTTA en koskisi koko näkymän kattavaan linkkiin missään tapauksessa. Jos asia kiinnostaa, kannattaa mennä lukemaan  uutiset Zlatan Ibrahimovicista ihan suoraan Dagens Nyheterin osoiotteesta: https://www.dn.se/om/zlatan-ibrahimovic/?offset=12
Tämä linkki on 100% turvallinen ja vie DN:n todellisille verkkosivuille, kun taas tuo kirjeen linkki vie minne sattuu. Mahdollisesti talousjohtajille kohdennettuun ansaan.

Domainnimitiedustelu kaikista kirjeen domaineista tuotti 0- tuloksen, eli mikään domainnimi ei paljasta omistajaansa. Lähetys oli saapunut Ukrainasta venäläisen palvelimen kautta peilattuna, luvatta käytetyllä postiosoitteellani. Linkki veisi kolmannelle palvelimelle Ukrainaan tuntemattoman omistajan osoitteeseen. Ei kuulosta luotettavalta. Postituslista oli nimetty "talousjohtaja@vyy.fi"  "Vaasan yliopiston ylioppilaskunta" josta lista on saatettu varastaa? Lähetin kyselyn Vaasaan. Julkaisen vastauksen.


VAASAN YLIOPISTON VASTAUS:
hei!

Viestinne oli mennyt roskapostiin, joten vastaan valitettavasti vasta nyt.

Meiltä ei ole tullut kyseisen tapaista sähköpostia, meidän sähköpostien näköisiä sähköposteja on tullut myös organisaation sisälle.

Meillä on sähköpostiosoite talousjohtaja@vyy.fi, mutta pääkäyttäjämme mukaan kyseiselle sähköpostille on kirjauduttu viimeksi 3vuotta sitten. Resetoimme äsken sähköpostin salasanat, pahoittelut jos organisaatiomme nimissä on tullut teille häiriöpostia.

Aleksi Sandroos

hallituksen puheenjohtaja
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta

Chair of the Executive Board
The Student Union of the University of Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB