sunnuntai 17. tammikuuta 2021

DEITTALUKIN ON ANSOJA TÄYNNÄ

Sähköposti ja verkkosivut pursuavat erilaisten deittipalvelujen mainoksia tai saat kaihoisia deittiehdotuksia, koska tarjokas on nähnyt sinut verkkosivuilla ja olet niin vastustamaton.

Verkkodeittailun joukkoon mahtuu runsaasti erilaista rikollisuutta.
Yksi tapa on auervaaramainen rahan lypsäntä monin eri verukkein. Usein kumppani keskutelee jonkin aikaa asiallisesti ja imartelee sinua ja kauneuttasi tai komeuttasi ja älykkyyttäsi jne. Sen jälkeen alkaa ilmaantua erilaisia sairauksia, onnettomuuksia tai hankaluuksia joihin tarvitaan rahaa ja sitä ei kumppanillasi juuri tällä hetkellä, ihmeellisistä syistä, ole käytettävissä. Useimmin hän ei ehdi irroittamaan rahaa arvokkaista sijoituksistaan.
Luoksesikin pitäisi päästä mutta rahaa ei matkaan ole.

Myös henkilötietojasi on helppo urkkia "deittikumppanina".

Vaikka olisit tositarkoituksella etsimässä ystävää, älä ole kuitenkaan sinisilmäinen ja selvitä deittikumppanisi taustaa. Kysele hänen sukulaisistaan, asuinpaikastaan, maansa tapahtumista tai mistä tahansa, josta saat lisätietoa millainen persoona hän on, vai esittääkö hän jotain mitä ei ole. Muuttuuko kertomus?
Epäilyttävää on jos mitään tietoa ei löydy - esim. sosiaalisen median sivuja, joista voisi nähdä persoonan taustoja. Esim. verkkokaverit ja sivustojen sisältö saattaa olla "ohut" tai jostakin kopioidun tyylinen, tai jos verkkosivuilta löytyy varoituksia deittikaverisi nimellä esiintyvästä huijarista, tai hänen kaltaisestaan huijarista. Usein huijari/huijarit käyttävät samankaltaista tekstisisältöä ja strategiaa keskusteluissaan. 

Nettipoliisi varoittaa aina silloin tällöin huijaustaopauksista joissa on menetetty tuhansia euroja, jopa omaisuuksia, usvana haihtuneelle verkkorakkalle.
Minulle saapunut kirje, joka muistutti aiheesta, saapui osoitteesta: specials.datebeach.com, joka verkossa esiintyy myös muilla maatunnuksilla ja on todettu spämmeriksi. Eli se lähettää varastetuilla sähköpostiosoitteilla houkuttelukirjeitä (mainoksiaan) ympäri nettiä.

ESIMERKKIKIRJEITÄ AIHEESTA:

https://vaarallinenweb.blogspot.com/2020/11/deittisivustot-eivat-laheskaan-aina-ole.html
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/08/seksilla-kaupataan-ansoja.html
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2018/02/dream-dates-on-ansakirje.html
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2018/02/ala-mene-deitti-lankaan.html
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2018/01/vaarallinen-deittipalvelu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB