tiistai 26. tammikuuta 2021

NETFLIX ANSA

 Lähettäjä: NETFLIX <asiakaspalvelu@koiravaruste.fi> (tämä email on oikea lähetysosoite mutta osoite on kaapattu peitekäyttöön. Tämä yritys on vain osauhri)

 Tämä alla oleva kirje on huijarin ansa, eli EI ole NETFLIXin lähettämä. Huijari yrittää urkkia henkilö ja laskutustietojasi. Mahdollisesti myös Visa tai pankkitunnuksiasi.

Kirje on tullut tuon koiravarusteen osoitteen "varjossa" Chilestä tai Norsunluurannikolta. Kirjeen kielikin viittaa kauas pohjolasta.
Näitä hyppylinkkejä "[1]" viljeleviä ansaposteja on tullut muutamia, joten levittäjä on ilmeisesti sama henkilö. Toivoa sopii, että hänet saadaan kiinni tai poistettua verkosta.
P.S. Palveluntarjoaja ystävällisesti plokkasi, ainakin tämän kyseisen doaminnimen liikenteestä MUTTA, se ei takaa, etteikö näitä ja vastaavia huijauksia saapuisi posteissamme edelleen. Olkaa varuillanne.

Viestin aihe: Päivitä maksutapa 

----------------------------------KIRJE----------------------------------

    *
    *

Hyvä asiakas,

         Joitakin tietoja tilisi näyttää puuttuvan tai väärän, päivitä
tilin tietoja nopeasti, jotta voit jatkaa nauttia kaikista eduista tilisi.

         VAHVISTA NYT [1] (tällä kohtaa on hyppylinkki BITLY lyhennettyyn osoiteeseene joka vie huijarin verkkosivulle tai tietokantaan)
         Ellet päivitä tietoja 72 tunnin kuluessa me rajoittaa mitä voit
tehdä oman tilin.

         Olemme täällä auttaa, jos tarvitset sitä. Käy ohjekeskus [1] (tällä kohtaa on hyppylinkki BITLY lyhennettyyn osoiteeseene joka vie huijarin verkkosivulle tai tietokantaan)

 lisätietoja tai ota yhteyttä [1]  (tällä kohtaa on hyppylinkki BITLY lyhennettyyn osoiteeseene joka vie huijarin verkkosivulle tai tietokantaan).

         -Ystäväsi Netflixissä

 

Links: (tällä kohtaa on BITLY lyhennetty osoite joka vie huijarin verkkosivulle tai tietokantaan)
------
[1] https://bit.ly/2Yfwg6P  (osoite vie  stkfoodservices.com palvelimen tietokantaan joka on ilmeisimmin hakkeroitu, Mitä kannasta tulee koneellesi, ei ole mitään takeita. Oletettavasti tietojenkyselylomake jolla henkilötietojasi urkitaan. Kovin on kaukana NETFLIXistä)

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vastaavia NETFLIX ansaposteja löytyy tästä blogista:

https://vaarallinenweb.blogspot.com/2017/08/uusi-netflix-ansaversio.html

https://vaarallinenweb.blogspot.com/2017/12/huijjausviestilta-vaikuttava-netflix.html
(tämä postaus sisältää tarinan siitä, miten älytöntä verkkoliiketoiminta nykyään on. Tehdään itse sama virhe, josta vaoitetaan omilla verkkosivuilla)

 https://vaarallinenweb.blogspot.com/2016/11/neflix-kyselyansa.html

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB