tiistai 26. lokakuuta 2021

Twitter - lyhenne on Pandoran lipas

Twitterin lyhennepalvelu on verkkorikollisten aareaitta ja Pandoran lipas joka päästää virukset valloilleen. Painostakaa Twitteriä julkaisemaan pakkauksen purkuohjelma!
Olen lähettänyt sinne viestiä eri kanavia pitkin, mutta mitään ei näytä tapahtuvan, tai minä en ainakaan saa siitä tietoa.

NYT 25.12.2021 näyttää löytyvän lyhennyksenpurkupalvelu joka osaa purkaa myös Twitterin lyhenteen: http://www.checkshorturl.com
 
Kun rikollisen huijaussivusto kätketään Twitterin t.co -linkinlyhennyspalvelun taakse, rosvot ovat turvassa, koska lyhennettä ei pystytä purkamaan. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että Twitter mahdollistaa ja suojelee rikollista toimintaa.

Twitter väittää, että sen lyhennetyt linkit tarkistetaan väärinkäytöksen estämiseksi MUTTA tarkistus suoritetaan ns. "mustia listoja" vasten, jotka ovat aina vanhaa tietoa.
Verkkorikolliset hakkeroivat jatkuvasti uusia koneita ja luovat uusia verkko-osoitteita ilmaispalveluissa, joka on toinen verkkorikollisuutta suosiva systeemi rekisteritietojen salassapitopalveluineen.

Kannattaa muistaa, että lähettäjäosoite ei takaa mitään MUTTA se osoite, minne linkki vie, on se tärkein ja vaarallisin.

"t.co" lyhenteen caarallisuudesta on varottanut mm. Daily Telegraph.


NYT 26.12.2021 löytyy jo ainakin yksi lyhenteenpurkupalvelu joka osaa avata t.co lyhenteen:
http://www.checkshorturl.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB