sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Huijari tunnustaa, että vie rahasi

Tänään saapui huvittava huijauskirje. Periaatteessa ihan tavallinen rahalahjoitushuijaus, joita ropisee boxiin muutama päivässä. Otan tämä esille ainoastaan esimerkkinä yhdestä tökeröstä huijaustyypistä.

Konna tunnusta kirjeessä, että aikoo käyttää sinun omaisuutesi itsensä auttamiseksi.
Kirje on saapunut Brasiliasta.

--------------------------------------KIRJE-------------------------------------------

From    SIR DR WARREN BUFFETA (huomio kannattaa kiinnittää nimen väärinkirjoitukseen. Virustorjunta osaa suodattaa pois liikenteestä kaikki tunnetut rikkaat, joten nimi pitää muuttaa hieman)

To    Recipients (postituslistallinen vastaanottajia)
Reply    profsirdrwarrenebuffet@gmail.com (käyttäisikö upporikas SIR. väärinkirjoitettua G-mail osoitetta. Tuskinpa käyttää)
Date    Today 14:47

terveisiä terveenä, (konnakin on säilynyt terveenä tämän mukaan. Käännösohjelman ehdotukset ovat jääneet molemmat otsakkeeseen ja pienellä kirjaimella aloitettuna)
   
Nimeni on Warren E. Buffett, amerikkalainen liikemies, sijoittaja ja hyväntekijä. Olen maailman menestynein sijoittaja ja Berkshire Hathawayn toimitusjohtaja. Uskon vakaasti, että minulla oli ajatus, joka ei ole koskaan muuttunut, että omaisuutesi tulisi käyttää ihmisten auttamiseksi, ja päätin lahjoittaa {3 500 000,00} € 3 miljoonaa satunnaisesti valituille ihmisille ympäri maailmaa. Jos saat tämän sähköpostin, se tarkoittaa, että sinut on valittu. Sinun tulee rekisteröityä onnelliseksi henkilöksi ja palata positiivisella vastauksella. Sähköpostiosoitteesi valittiin verkossa satunnaisen haun aikana. Ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian, jotta tiedän, että sähköpostiosoitteesi on oikea. (upporikkaalla olisi varaa oikoluettaa konekäännös)

Ystävällisin terveisin,

Mr. Warren Buffett, miljardöörisijoittaja
Toimitusjohtaja: Berkshire Hathaway
http://www.berkshirehathaway.com/... (linkissä osoite on oikein mutta tässä osoitteessa ei tiedetä lahjoituksesta muuta, kuin että se on huijaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB