lauantai 18. kesäkuuta 2022

Treffipalstamainokset ovat kaikki ansoja

Huijarit ovat havainneet, että deittailu kiinnostaa ihmisiä ja sen varjolla heitä on helppo houkutella ansaan. Kirje on lähetetty Outlookin ilmaisosoitteesta Singaporesta. Kirjee sisältö viittaa vanhaan sylttytehtaaseen, nyt laimennetuin sanamuodoin. lmeisesti härskit viittaukset Ukrainan pakolaisiin on huomattu olleen liian läpinäkyvää.

Tässä tapauksessa peitteeksi on valjastettu todellinen treffipalvelu, jonka nimissä huijari toimii. Osoite ei kuitenkaan vie oikeille deittisivuille, vaan rikollisen virittämään ansaan.
Oikeakaan Deittisivusto tuskin on suomalainen, vaikka niin väittää. Kirjautumissivu on kielipuolinen ja tökerösti suomalaistettu.

Tämänkin huijauskirjeen (piiloitettu) linkki vie verkkoturvayritysten vaaralliseksi luokittelemaan osoitteeseen

Jokaiseen treffipalstamainokseen on syytä suhtautua syvällä varauksella. Kirjautumisen yhteydessä, voit menettää henkilötietosi rikollisille, tai saada viruksen koneellesi.

--------------------------------KIRJE-------------------------------

------------------------------------------------------------------------

Kirjeen koko teksti:

------------------------------------------------------------------------

Finland Friends Date- KF (varastettu nimi) on jännittävä ja täysin ILMAINEN Suomi-treffipalvelu, joka mahdollistaa menestyneiden kansainvälisten sinkkujen yhdistämisen. Tapaa naimattomia suomalaisia  lähialueellasi KF  (100 % ilmainen)

Finland Friends Date -jäsenemme ovat koulutettuja, monikulttuurisia, monipuolisia (sekä miehiä että naisia) ja heitä yhdistää intohimo elämään, ruokaan ja matkustamiseen.

Ilmoittaudu mukaan ja tapaa samanhenkisiä suomalaisia, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten "mökki", lomamökki tai pulahtaminen järveen saunan jälkeen ja lopuksi makkaralla ja oluella. Kaikki kliseet syrjään, tämä on totta; todella ilmainen suomalaiset sinkkutreffit ja henkilökohtainen Suomi ilman kustannuksia.

Suomalaisina me kaikki juomme enemmän kahvia päivässä kuin kukaan muu ja tämä on taas hyvä paikka tapailla kupillinen kahvia suomalaissinkkujen kanssa.

Yli 80 % yhteisöstämme kirjautuu sisään päivittäin. Lisäksi ihmiset reagoivat sähköposteihisi, hymyihisi ja chat-pyyntöihisi, ja on todella hauskaa kommunikoida tällä Finland Dating -sivustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB