sunnuntai 28. elokuuta 2022

Paketti - ansa jatkuu

Toistuvalla pakettiansalla yritetään saada mahdollisen paketin jostakin tilannut hermostumaan. Hermostuminen saattaa tulla kuitenkin kalliiksi.
TÄMÄ ON HUIJAUS!

Kirje ei saavu miltään postitusfirmalta. Se on huijarin tekele, jolla huijari pyrkii onkimaan sinulta mahdollisimman paljon henkilötietoja ja Visa-tunnukset.

---------------------------------------KIRJE------------------------------------

Linkki veisi sinut link.php ohjelmaan, joka heittää sinut tuntemattomaan osoitteeseen (piiloitettuun ansaan). Oletettavasti siellä odottaa lomake, jolla konna utelee henkilötietojasi ja mahdollisesti myös Visa-tunnuksesi. ÄLÄ ANNA HUIJARILLE NÄITÄ TIETOJA, KOSKAAN, EIKÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA. Jos odotat pakeettia jostakin, kysele tilauksesi mukaiselta toimittajalta suoraan, onko pakettisi matkalla. ÄLÄ MAKSA MITÄÄN, ennenkuin olet tarkistanut verkkokauppasi pakettitoimittajalta tai verkkokaupastasi toimitustilanteen ja lähettipalvelun tiedot.
Normaalisti toimitushinta on veloitettu jo tuotteen tilauksen yhtydessä, eikä uusia maksuja tarvita.

Vaikka verkkoturvatiedustelu antaa juuridomainille puhtaat paperit, se ei tarkoita, etteikö tuolla PHP ohjelmalla voitaisi osoittaa uutta, rikollisessa käytössä olevaa konetta, tai linkkiä.

Juuridomainilta (se todellinen kone on "net.pk" ei löydy virallista kotisivua, eikä omistajatietoja). Alidomain piilottaa rikollisen ja vaarallisen tietokantaosoitteen PHP-ohjelman avulla.

Menetettyjä rahojasi et tule koskaan saamaan takaisin.

Linkki artikkeliini edellisestä pakettiansasta. Huomaa, että kirjeestä lähtevä linkkisoite vie eri palvelimelle mutta linkin päässä on sama PHP ohjelma:
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2022/08/olemattomia-paketteja-saapuu-milloin.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB