keskiviikko 3. elokuuta 2022

Vaarallinen ystävä

Tämän kirjeen tapauksesa tiivistyy sana "kallis ystävä", ystävä joka tulee sinulle kalliiksi todella taloudellisessa mielessä. Älä koske kirjeen linkkeihin, äläkä vastaa kirjeeseen. Kirje saapuu Arizonalaiselta koneelta, Tämän palveluntarjoajan postipalvelimia sijaitsee mm. Venäjällä. Domainin omistajatiedot on piilotettu.

Vastaavia spämmejä saapuu yhtä vaarallisilla linkeillä ja vaihtelevalla sisällöllä, esim. otsakkeella: "Haluatko Romantiikan Takaisin Elämääsi?". Siinä kirjeessä oleva linkki "NextLove.fi" vie vaaralliseksi luokiteltuun osoitteeseen. Samaan, kuin tässä kirjeessä.

Kirjeen linkeistä tekstissä olevat linkit vievät vaaralliseksi luokiteltuun osoitteeseen ja alinna olevat kaksi linkkiä (ne joista sinun pitäisi voida estää spämmi) vievät "spämmiksi" luokiteltuun osoitteeseen. Se saattaa tarkoittaa, että niihin klikkaamalla osoitteesi päätyy "varmistettujen" osoitteiden spämmilistoille, joita kaupataan verkossa, etkä suinkaan pääse eroon roskapostista, päin vastoin.
Tuossa osoitteessa on myös PHP -ohjelma, jonka toiminnasta ei ole tietoa. Se saattaa olla mitä tahansa, esimerkiksi henkilötiedon varastamiseen tarkoitettu tiedonkeruulomake.


OSOITTET:
(postiosoite) news@mraomsdal(.)digital (on luokiteltu vaaralliseksi)
(ilmoita tästä ja klikkaa tästä) http://t.mraomsdal(.)digital/index.php/campaigns/qd121egwgba9e/track-url/eb726od5b40fc/5e89743b785353d4e0656f485b56b03c8bec3660  (alidomain on luokiteltu spämmiksi)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB