lauantai 22. huhtikuuta 2023

Merkkituotekauppaa ilmaisosoitteella

On syytä aina suhtautua suurella epäilyksellä merkkituotteita kauppaavan e-mail-postittajan, joka toimii ilmaisosoitteen takaa (hoangthang3685@gmail(.)com). Tekaistu nimi vaikuttaa vietnamilaiselta, eikä luksustuotteiden kauppias tarvitse ilmaisosoitteita, saati edes niitä käyttäisi.
Myös kaupan "osoite" on varastettu ilmoitukseen.

Tämä kirje on siitä harvinainen, että se ei yritä tyrkyttää merkkituotteita huimilla prosenttialennuksilla, mutta kun vertaa todellisiin Rolexin tai "louisvuitton.com" - hintoihin, näyttää tämän huijarin kauppahinnasta puuttuvan yksi numero. Satasista tulee merkkikaupassa tuhansia. (kurssiero € on 0,90 dollaria, melkein 1:1). Myös palvelimen sijainti Vietnamissa, herättää runsaasti kysymyksiä.
Kolmas hämärä seikka on, että linkki kiertää Bloggerin sivujen kautta. Todellista osoitetta ei näy. Miksi, jos toiminta olisi laillista?

En koskisi tämän huijarin tuotteisiin, saati että klikkaisin kaupan ainuttakaan linkkiä. Älä sinäkään. Kaikki merkit viittaavat ansaan ja mikään ei takaa, että tulet saamaan tilaamaasi luksustuotetta. Sen sijaan saatat menettää rahasi ja luottokorttitietosi huijarille.

Kirjeen kuvakaappaus esittää kirjeen ilmeen ilman kuvia.

---------------------------------KIRJE-----------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB