sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Huijaus - POSTI Venäjältä

ÄLÄ lankea POSTIn nimissä saapuneeseen huijaukseen.
kirje ei saavu SUOMEN POSTISTA vaan Perulaisesta osoitteesta (distribuidoradonbosco(.)com.pe), ja lähetyskone kone (hospedandoperu.com) sijaitsee USA:ssa. Sylttytehdas on Venäjällä.

Vastaavia on ollut liikenteessä useita aikaiseemminkin.

-----------------------------------KIRJE-----------------------------------

Valitettavasti ilmoitamme, että pakettisi toimitus on odottamassa, mikä johtuu joistakin lisäkuluista.

Posti Group Oyj<automatic@distribuidoradonbosco(.)com.pe>

Vastaanottaja  hannu.kuukkanen   


Hyvä asiakas,

Valitettavasti ilmoitamme, että pakettisi toimitus on odottamassa, mikä johtuu joistakin lisäkuluista.

Täytä seuraava summa: 3,92 €

Muussa tapauksessa jatkamme palautuslähetystä.

Arvioitu toimituspäiväsi on 25.9.2023

Lisäkustannukset: Tullin määräämät maksut.

Lisää palveluita saat lähetyksesi seurannasta napsauttamalla tätä
TÄMÄ LINKKI VEISI HUIJARIN KONEELLE: https://pengajuan.stis.ac(.)id/storage/framework/sessions/2B5U4fDW6JdtqVWFF5AWJv.html Kymmenen virustorjunta-alan yritystä on merkinnyt osoitteen vaaralliseksi. Osoitteen omistaa venäläinen STIS Engineering LLC

Kiitos ymmärryksestäsi Posti Group Oyj palveluksessasi. (tämän jälkeen seuraa huijarin kopioima pelotteluteksti, jotta huijausta ei paljastettaisi)

Posti Group Oyj antaa oikeuden tarkastella ja ladata tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston sisältämät tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistosta ottamissaan kopioissa. Tämän sivuston aineistoa ei saa muokata millään tavoin tai jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa tai muuten käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen ilman Postin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämän sivuston aineiston käyttäminen mihin tahansa tarkoitukseen muilla verkkosivustoilla tai verkkoon kytketyssä tietokoneympäristössä on kielletty.
Postin päiväjakelussa on paikoitellen viivettä tänään postinumeroalueella 72400 Pielavesi.
Jakelun viive koskee kirjeitä, päiväpostin mukana jaettavia lehtiä sekä mainoksia.
Pahoittelemme viivettä postinkulussamme.
Avaamalla tämän verkkosivuston sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja ("Käyttöehdot"), älä käytä tätä verkkosivustoa. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Posti Group Oyj:n ("Posti") ja sen tytäryhtiöiden verkkosivuihin. Postin sivuilla voi olla myös erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, jolloin näitä yleisiä käyttöehtoja sovelletaan toissijaisesti.00


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB