keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

PAYPAL ANSA SAAPUU YSTÄVÄSI TIEDOSTOLÄHETYKSEN NIMELLÄ



JOS YSTÄVÄSI LÄHETTÄÄ SINULLE KUITTAUSTA VAATIVAN DOKUMENTIN. ÄLÄ KOSKE TÄHÄN LOMAKKEESEEN, VAAN OTA YHTEYS YSTÄVÄÄSI. HÄN EI OLE AINAKAAN TÄTÄ TIEDOSTOA SINULLE KOSKAAN LÄHETTÄNYT.

Ystäväsi e-mailosoitteella ja nimellä tullut PayPal-tilin ryöstöyritys.

Tällaiseen ansaan EI tule mennä antamaan mitään tietoja. Näin kalastetaan e-mailosoitteesi, salasanasi ja identiteettisi rikosta varten.

HTML lomakkeen koodista löytyy erittäin vaarallinen pätkä koodia joka näyttää vievän Paypal maksuvälineen tilille(si) – ELI SINUN tilisi voidaan tyhjentää, mitä ilmeisemmin, jos lähetät tämän lomakkeen. Mitään takeita ei ole sen jälkeen PayPal lompakkosi säilymisestä TAI mistään muustakaan e-mailosoitteesi ja tunnuksesi varaan rakentuvasta omaisuudestasi tai verkossa olevista tiedoistasi. (olen muuttanut hieman osoitetta jotta ei synny vahinkoja).

function snapIn(jumpSpaces,position) { var msg = "http://www.paypal.co/cgi-bin/webscr?cmc=_update;

Tällainen on äärettömän härskiä, mutta sellaistahan tämä Webbi nyt vaan näyttää olevan. Roistoja täynnä. Tässä yksi paljastava tekijä on tuo kehno konekäännös. Onneksi Suomi on vaikea kieli.
Palveluissa on yleensä ominaisuus, joilla voit päivittää palveluun oikeuttavan salasanasi ja tämä systeemi todennäköisesti, pyytää rosvolle uuden palvelu-salasanan oman sähköpostilaatikkosi kautta.
Tämän jälkeen oma salasanasi ei enää toimi palvelussa.

Älä koskaan täytä ainuttakaan sähköpostin mukana tulevaa lomaketta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB