torstai 26. joulukuuta 2019

Paras älypuhelin Panamasta?

Saapui ainoastaan yhden lauseen linkin sisältänyt kirje. Linkki osoittaa panamalaiselle palvelimelle ja on saapunut Panamasta tuntemattomasta firmasta. Ei kuulosta luotettavalta. ÄLÄ klikkaa linkkiä, se vie tietokantaan josta saapuvasta materiaalista ei ole mitään takeita. Yleensä huijjauskirjeiden linkeistä saapuu virus tai tietokalastelulomake. Molemmat yhtä epäterveellisiä taloudellesi.

"2019 is closing with one of the best smartphones in the market"

 Lähettäjäksi on merkitty: "Tech News" <email@mediumpeel.info>
mediumpeel.info-nimellä on panamalainen tuntematon omistaja joka operoi ilmaispalvelimella.

Lähdekoodista löytyvät linkit vievät:

<http://storage.googleapis.com/5a2g6wluqx7n/redirection.html> (tämä linkki vie uudelleenohjaussivulle jolloin ei ole mitään tietoa, mitä linkin päästä on tulossa)

<http://storage.googleapis.com/5a2g6wluqx7n/redirection.html> (tämä linkki vie myös samalle uudelleenohjaussivulle jonlloin ei ole mitään tietoa, mitä linkin päästä on tulossa)
<http://storage.googleapis.com/5a2g6wluqx7n/unsub.html>amazon.comebay.comaliexpress.comfacebook.comtwitter.com (tämä linkki EI vie Amazonin tai eBayn verkkokaupoihin. Se vie Arizoonaan tuntemattoman toimijan verkkopalvelimelle. Tämä on erittäin riskialtis linkki myös. comtwitter.com on todellinen, juuri- domannimi mutta sen omistaja on piiloitettu "Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.", osoite löytyy)
---------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB