keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Todella arveluttava kirje Nordean nimissä

VAIKUTTAA ANSALTA
En kehota koskemaan kirjeen linkkiin.
Mikäli sinulla on asiaa Nordealle, ota yhteyttä suoraan johonkin Nordean konttoriin tai virallisen Nordean verkkosivun kautta. Tämä kirje on todella epämääräinen, alkaen surkeasta suomenkielestä, jollaista ei pankista voi kuvitellakaan saapuvan.

Lähettäjä ei ole Nordea vaan:  <support@bmmeccanica.com> domannimi on rekisteröity Italiaan. Tuo osoite ei edes toimi.
Yritys jonka domannimellä posti on lähetetty on robotiikalla toimivien tuotantolinjojen valmistaja tai/ja myyjä ja/tai asentaja, eli ei ole pankkitoimialalla tai edes e-mailpostittaja firma.
Lähetin firman toimivalla osoitteella varoituksen domannimen hyödyntämisestä. Samoin ilmoitin Nordealle spämmistä. Linkki viittaa Nordean palvelimen hakkerointiin???? Joka tapauksessa tällainen spämmi, laajalle levinneenä, vahingoittaa Nordean mainetta.

Sabotoin linkin, jotta vahinkoa ei pääse tapahtumaan ainakaan tämän blogin kautta.

-------------------------------KIRJE------------------------------------

Luottamuksellinen
Allekirjoitettu asiakirja
https://identify.nordea.com/?clent_id=StlrhJKZvCmfTSbiU&cod_challene=ROswl8YcNVJo9GVs38rd_XmZQkbkqar4TXQ&code_challenge_method=S256&lang=fi&nonce=1SMz7su1KygN9IYg&redirect_uri=https://netbank.nordea.fi&sponse_type=code&sope=fnd openid agrnt mpid&state=83f1b11e-6d95-f55c-7c9c8863a
Hei,
Olemme Nordea lähettäneet Teille luottamuksellisen sähköpostiviestin. Sähköpostiviestin avaaminen ja lukeminen tapahtuu yläpuolella olevan suojatun linkin kautta. Turvallisuussyistä voitte lukea viestin vain yhdestä tietokoneesta/mobiililaitteesta korkeintaan 14 päivän ajan. Tallentakaa ja/tai tulostakaa viestin sisältö ja hävittäkää tämä ilmoitusviesti.
Nordea 24/7 asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa numerossa 0200 3000 (pvm / mpm). Tähän viestiin ei voi vastata. Ystävällisin terveisin, Nordea.

------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB