tiistai 10. elokuuta 2021

Seksi- ja rakkaushuijareita on jälleen runsaasti liikkeellä

Miehiä houkutellaan hemaisevilla naisten kuvilla ja naisia ilmeisesti vastaavilla miesten kuvilla. 

Nämä näennäisesti yksityisluotoiset lähestymiset tähtäävät pääosin rahan nyhdäntään eri tavoin ilman vastapalveluksia. Kirje on lähetetty massapostituksella lukuisille henkilöille. Kontaktin ottaja ei yleensä ole se henkilö joka esiintyy kuvassa. Naiskuvien takana saattaa olla karvainen ikääntyvä mies jne.

Senssipalsatat ja Tinder ovat asia erikseen, vaikka niilläkin on syytä tarkistaa ensin itse palstan, "palvelun" tai kumppanin luotettavuus ja kontaktia tarjoavien henkilöiden tarkoitusten laillisuus. ÄLÄ maksa kirjoittajan pyytämiä olemattomia kuluja. Tapaamiseen kannattaa suhtautua myös hyvin epäluuloisesti. Yleensä henkilöä ei näy eikä kuulu sen jälkeen, kun hän on saanut sinulta matkakorvaukset ym. "kulut" rahastettua.

Yksi esimerkki nyt liikkeelläolevista huijauskirjeistä:

------------------------------KIRJE---------------------------------

Otsake:

Olen kyllästynyt yhteiskuntaan, haluan sinut.

Moi, tykkäätkö isosta ja kiinteästä pepusta, ottaa rajusti takaapäin? Täällä näet mut ( http://www.passion.fiindadultX.xyz  ja sovitaan tapaamista nyt pus  Sweethoney

-----------------------------------------------------------------------

X on lisätty linkin rikkomiseksi mutta pidenne .xyz on tyypillinen roskapostikirjeiden ja huijareiden käyttämä halpa palvelinosoite.
Lähetysosoite: raihowmorglowt1984@outlook.com (on ilmaisosoite, jonka omistajaa on hankala tai mahdotonta saada selville)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB