tiistai 28. syyskuuta 2021

TWITTERIN MUSTALISTA

Lista säilyy vain muutaman minuutin esillä ja sen jälkeen se plokataan.
Näin on jatkunut kuukausia.
Piiloitteleeko Blogger Twitterin mokaa?
VAI suojeleeko se verkkorikollisia?

KOSKA BLOGGER EI NÄYTÄ PYSTYVÄN PITÄMÄÄN SIVUILLAAN VERKKORIKOLLISIA PALJASTAVIA ARTIKKELEITA - olen linkittänyt sivujen tiedon ulos Bloggerista. Artikkelit löytyvät osoitteesta: http://webcag.fi/VAARALLINENWEB_twitter_ansat.html

Mielenkiintoista.

Mielenkiintoista myös on, että muutama minuutti tämän "varjosivun" perustamisesta plokkaus hävis tuolta varsinaiselta listasivulta. Lukekaa, minkä tyyppisiä linkkiosoitteita kannattaa varoa.
Laitan tähän myös tuon Twitterin lyhennyspalvelun tunnuksen. Jos siitä on kysymys, tämäkin sivu plokataan sen jälkeen. Varokaa siis linkkejä joissa on Twitterin lyhennysdomaintunnus "t.co",

https://vaarallinenweb.blogspot.com/2021/09/twitterin-mustalista.html (tämän linkin sivu plokattiin jälleen - täyttä pelleilyä - jos Bloggerin ylläpitäjät eivät pysty estämään jatkuvaa tarpeetonta plokkausta, systeemissä on pahasti vikaa ja verkkorikollisia tumpelointi naurattaa)

Edelleen plokattuna ovat myös sivut:

"Nordean PSD2 direktiivi kirjeitä eri osoitteista" (ei saa linkkiä niin kauan, kun artikkeli on plokkauksessa). Tällä sivulla on varoitus ja osoitelistaa tuolla Twitterin osoitteella ja muilla tekastuilla osoitteilla rakennetuista ansoista.

Sivu löytyy nyt aina osoitteesta:
http://webcag.fi/VAARALLINENWEB_twitter_ansat.html

"Blogiini on jälleen hyökätty" Tälle sivulle siirsin noita Nordean huijausviestien osoitteita plokkauksen takaa. Myös tämä sivu on toistuvasti ja edelleen plokattuna. Jos huijausviestien ansojen sijaintia ei saa paljastaa, mistä on syytä etsiä vikaa? Kaikissa tapauksissa palvelujentarjoajat ovat viimekädessä vastuussa sivustoillaan tarjoamistaan palveluista. Jos Twitter ei saa estettyä haittapostien linkkien piilottamista (tai sallia linkkien muuntamista luettavaan muotoon), Twitterin lyhennepalvelu on syytä poistaa käytöstä verkkoturvallisuuden nimissä.

Tänä päivänä vaikuttaa siltä, että palveluntarjoajat ja palveluiden markkinoijat ovat mahdollistaneet lähes ilmaisilla tai jopa ilmaisilla palveluillaan verkkorikollisuuden järkyttävän määrän. Rikollisia suosii myös rekisteröintitilanteissa mahdollistetut henkilötietojen salaukset, sekä anonyymi "tor-verkko". Rehellinen kuluttaja näyttää olevan "Ö" -luokan verkkokansalainen ja vapaata riistaa. Nettirikollisten identiteettiä suojataan, kaikin mahdollisin tavoin "intimiteettisuojan nimissä". Netti on rikollisten paratiisi.

Twitter lyhennettyjen linkkien muotoja löytyy nyt aina osoitteesta:
http://webcag.fi/VAARALLINENWEB_twitter_ansat.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB