maanantai 27. helmikuuta 2023

SANNA MARIN KEHOTTAA SIJOITTAMAAN - HUIJAUS

FaceBookissa kiertää nyt tällaisia "sijoitus"-huijauksia. Näitä on eri kuvilla mutta sama idea. Pienellä sijoituksella suuret voitot.
Virustorjuntasivuilla ei löydy varoituksia MUTTA jo Sanna Marinin persoonan ja kuvan käyttö tällaisessa yhteydessä on rikos. Tuo luvattu sijoitus ei tule koskaan toteutumaan. Rahaa menee mutta ei tule.

-------------------------------KUVAKAAPPAUS--------------------------------

TOINEN SAMAN SYLTTYTEHTAAN MAINOS JOKA JOHTAA "CRYPTOVALUUTTA-MONISTAMOON". RIKOLLISTA MAINONTAA JA VARMASTI YHTÄ RIKOLLISTA TOIMINTAA. Huomaa Sanna Marinin nimen kirjoitusasu, joka tarkoittaa, että verkonvartijat eivät löytäisi näitä FaceBook roskaposteja. Mainokset on syytä ilmiantaa. Se tapahtuu tuosta kolmen pisteen valikosta. Nuo firmannimet yläkulmassa ovat myös varastettu huijarin peitekäyttöön. Näitä ilmestyy nyt jatkuvasti eri firmojen "sponssaamina".




1 kommentti:

  1. Ei Marin varmaan iloinen ole, jos itse näkee Facebookissa tuollaisen. Varsinkin kun vaalit tulossa.

    Tuskin Metaa hirveästi kiinnostaa mainostajan blokkaaminen. Vaikka poistaisivat, seuraavana päivänä löytyy sama mainos jonkin toisen firman tunnuksilla tehtynä. Ääretön metsä raivattavana.

    Facebookissa tuo "IDEA Sport pattani" näyttää joltain vaateliikkeeltä. Onkohan joku ulkopuolinen käyttänyt niiden tiliä?

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB