maanantai 22. heinäkuuta 2024

MESEANSA - PYYTÄÄ PUHELINNUMEROASI

Tuntemattomille ei ole syytä antaa mitään henkilötietoja, eikä puhelinnumeroa.

Tämäkin "MESE / FB kontaktin" yritys oli erittäin merkillinen.
Ensimmäisellä viestillä kirjoittaja esiintyi toisella profiililla (jossa oli mukana omia kavereitani) mutta koska en tuntenut viestittäjää, vastasin, etten anna numeroani tuntemattomille. Nimet eivät ole aitoja, vaan huijarin keksimiä, tai profiileista varastettuja.

Tämän jälkeen tuli uusi MESE-viesti täsmälleen samalla pyynnöllä mutta eri profiililla. Riittakaarinan profiilia ei löydy FB:stä, eikä MESE listoiltani. Huijarin oli täytynyt päästä uudelleen muuttamaan valeprofiilinsa, kun ensimmäisellä profiililla ei huijaus onnistunut. Edellinen yhteydenotto profiileineen katosi viestistriimistä. 

Eipä onnistu tälläkään kertaa. Toivon mukaan olette muutkin varuillanne vastaavista ansoista.

--------------------KUVAKAAPPAUKSET HUIJAUSYRITYKSISTÄ---------------------


MESE 1


MESE 2


Jatkoin profiilien tutkimista edelleen ja yllätyin niiden merkillisyyksistä.
Riittakatariina, vaiko Timo Ollila myi rumpusettiä huhtikuussa? Peitin puhelinnumeron, koska en tiedä, onko se todella Timon. Tämä saattaa olla Riittakatarinan todellinen profiili (profiilikuva on vaihdettu) MUTTA entä se valeprofiili sitten. Jatka selaamista alaspäin. 



Tässä alapuolella on ilmeisesti se virallinen  Riittakatariinan profiili, joka siis saattaa olla varastettu tuonne MESE -puolelle?. Tämä oli Riittakatariinan profiili, ennen profiilikuvan vaihtoa.

 Riittakatariinan profiilissa on samoja muusikkokavereita, kuin itsellänikin ja myös kuvasetistä löytyy yksi "Timo Ollilan" kuva. Tosin kuvasta ja nimestä ei ole varmuutta, edustavatko samaa henkilöä? 

Alla Timo Ollilan viralliselta vaikuttava profiili. Täältä ei löydy mitään yhteyttä  Riittakatariinaan. Kavereita ei näy. SMS viestissä (ylinnä MESE 2) näkyvää Timo Ollilan profiilia ei löydy FB:stä ainakaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB