keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

MONIKIELIMATKA HUIJARIN KONEELLE

Otsakkeella: Puhu helposti yli 40 kieltä. 
JOS kyseessä on selaimen konekäännökseen ja puhesyntetisaattoriin perustuva palvelu, tämän kirjeen versio ei tarjoa mitään uutta, paitsi ison riskin joutua huijatuksi. Pahimmassa tapauksessa koneellesi istutetaan virus.

Cloudflare Pages - pages(.)dev (ilmainen verkkosivutuotanto, joten huijareiden ei tarvitse sijoittaa huijaussivustoon senttiäkään). Tällaiset verkkotoimijat mahdollistavat verkon täydeltä rikollisten generoimia vaarallisia sivustoja. "Build fast sites. In record time". Eli ansasivustoja nopeasti ja  ilmaiseksi.

Norton Safe Web VAROITTAA lähetysosoitteesta ja linkistä.
"larmetrip(.)com" osoitetta ei löydy verkosta tällä hetkellä ja "aws-e13.pages(.)dev" sivustokaan ei näytä toimivan nyt. Toivottavasti se ei toimi koskaan.

Norton-luokitus: Varoitus

Norton Safe Web on analysoinut lähettäjän "larmetrip(.)com", sekä kuvalinkin "aws-e13.pages(.)dev", turvallisuus- ja tietoturvaongelmien osalta. Norton-luokitus myönnetään automaattisen analysointijärjestelmän tulosten perusteella. Norton on virustorjunta-alan yritys.

NYKYINEN NORTON LUOKKA: Epäilyttävä  turvallisuus- ja tietoturvaongelmien osalta.Norton-luokitus myönnetään automaattisen analysointijärjestelmän tulosten perusteella. Käyttäjiemme mielipiteisiin perustuva yhteisön luokitus näkyy erikseen alla.
NYKYINEN YHTEISÖN LUOKITUS: Epäilyttävä, Roskaposti

-----------------------------------------KIRJE---------------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB