keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Ray-Band lasejasi tuskin saat

Tämä nettikauppias on erittäin epäilyttävä ja ainakin kaikkien osoitteittensa kautta, se esiintyy valeasussa. Jälleen yritetään kaupata Ray-Band aurinkolaseja. Tosin spämmeri ei ole havainnut, että pohjoisella pallonpuoliskossa alkaa aurinko jo kadota mailleen ja pilvien taakse.
90% alennukset eivät voi olla todellisuutta muutoin kuin piraattituotteissa ja silloinkin äärimmäisen kehnolaatuisissa piraateissa. Ilmainen toimitus ja ennenkaikkea 100 päivän ilmainen palautusoikeus on jo vitsi. Kokonaisuus vaikuttaa kömpölöltä ansalta.

Merkillisen näköinen e-mail ilmoitus saapui jälleen. Se tuli osoitteesta:
"RAY-BAN" "coupons@wpe520.com" Se johtaa valeosoitteeseen:
amazon-us-west-amazonaws-account231.wpe520.com 
Verkkosivuilla kerrotaan osoitteesta. "amazonaws.com" olevan Amazon AWS pilvipalvelimen osoite jota voidaan käyttää verkkorikoksiin. Myös virusten levittämiseen. Tässä tapauksessa tuo osa osoitetta ei ole se lopullinen domain nimi, vaan hämäystä. Palvelin löytyy osoitteesta "wpe520.com" (Tämän domain nimen jäljet johtavat Kiinaan)
Kaikki e-mailin linkit vievät myös kiinalaiseen verkkokauppaan, vaikka sinne ei osoiteta suoralla osoitteella vaan peite domain nimen kautta: "bwlichti.com" Tämän domain nimen rekisteröijä (ei omistaja) on Alibaba Cloud Computing (Beijing) Co., Ltd. Omistajan tiedot on peitetty, kiinalaista maakuntaa lukunnottamatta joka on: neimenggu.

Alibaba näyttää käyttävä runsaasti spämmereiden apua levittääkseen omaa osoitettaan. Tällainen epärehellinen markkinointi on todella kiusallinen piirre verkkoympäristöissä. Joudut väärään osoitteeseen tahtomattasi. Väärä osoite saattaa olla myös sisällöltään haitallinen. Myös nuo "Wiev it...", "Unsubscribe", "Report SPAM" linkit vievät samalle sylttytehtaalle. ÄLÄ klikkaile niitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB