maanantai 7. marraskuuta 2022

Tokmannin lahjakorttihuijauksen uudet vaatteet

Sama vanha lahjakorttihuijaus uusitulla ulkoasulla.
Tämä versio on varhaisin näistä uuden ulkoasun huijauksista. En noteerannut sitä aikoinaan, koska näitä oli tullut karumpina tekstiversioina koko joukko.
Tämän huijausviestin koodjaaja on ollut ilmeinen poropeukalo, koska e-mail-osoitteesta poimittavat nimikentät ovat jääneet tyhjiksi. Sittemmin huijari on luopunut itselleen liian haastavasta koodista ja lähettelee nyt huijauspostejaan ilman nimiä.
Henkilötietojasi yritetään varastaa ihan urakalla.

Kaikki linkit viestistä lähtevät vain yhteen ainoaan VAARALLISEKSI luokiteltuun OSOITTEESEEN.

Tämän lähetyspostiosoitteen doman on todettu olevan spämmeri, eli roskapostittaja, sekä palvelimella on havaittu "aikusviihdemateriaalia" jota en suosittele sieltä kenenkään etsittäväksi. Palvelin vaikuttaa olevan verkkorikollisten turvasatama. On erittäin mahdollista, että palvelimelta saastutat koneesi ja henkilötietosi varastetaan kaikissa tapauksissa.

Kaikissa lahjakorttihuijauksissa oleellista on, että huijari pyytää lomakkeella sinun nimesi, osoitteesi ja pankkitili- tai Visakorttinumerosi. Osoitteeseesi tai tilillesi ei tule tuota 1000€:n lahjakorttia missään tapauksessa mutta outoja laskuja saattaa ilmestyä sähköpostiisi.

Reply-osotte on useissa spämmeissä sama:  pushpatravels234(@)gmail.com, joka on intialainen matkatoimisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB