sunnuntai 15. syyskuuta 2024

VENÄLÄISTÄ HUIJAUSTA NIVELILLE

Pitkästä aikaa saapuu terveysvaikutteinen huijaus. Tämän kirjeen linkkiosoite on verkkoturvayrityksissä luokiteltu "henkilötietovarkaaksi". Kirje saapuu venäläiseltä koneelta. 
Käytännössä, tämän kirjeen linkit vievät henkilötietojen kalastelulomakkeelle, jossa tärkeät tietosi urkitaan. Tietoja voidan käyttää luvattomiin verkko-ostoksiin, tai verkkopalveluostoksiin sinun nimissäsi.
Tulet saamaan outoja laskuja.

Jos nivelet vaivaavat sinua, tämän kirjeen osoitteista et apua löydä. ÄLÄ MENE ANSAAN!
Samaan huijaussarjaan kuuluu myös alinna oleva kirje.

-------------------------------------KIRJE---------------------------------------


Päinvastoin, kun kirjeen alareunan tekstissä väitetään, en ole missään tapauksessa vastannut verkkokyselyihin tai antanut lupaa emailosoitteeni käyttöön.
ÄLÄ KLIKKAA MYÖSKÄÄN TUOHON "poistaaksesi itsesi postituslistalta" LINKKIIN. Se on samanlainen ansa, kuin muutkin kirjeen linkit.

Kirje saapuu venäläiseltä koneelta.  "Arthorol Finland" tai "Arthorol Pro" niminen tuote on olemassa MUTTA tämän kirjeen linkit eivät vie sinne.
Vaarallisen osoitteen loppuosa, näyttää huijarin käyttämän todellisen osoitteen. "arthorollfinland.duckdns. org". duckdns. org päätteisiä osoitteeita kannattaa varoa.
Tuo palveluntarjoaja on sallinut huijareiden rekisteröidä näitä vaarallisia domainnimiä ja on siitä syystä eri virustorjuntatuotteiden mustalla listalla. 


Myös venäläiseltä koneelta "regruhosting. ru" lähtöisin oleva huijaus. Värisokeat älkööt vaivautuko. LINKKEJÄ EI SAA KLIKATA, lukipa niissä mitä tahansa. Kirje on vaarallinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB