perjantai 3. toukokuuta 2019

Ansa Ansoista varottavalle sivulle

Herra "Timothy Kobler" on käynyt kommentoimassa erästä artikkelia omalla mainoksellaan.
Koska tarkistan kaikki kommentit ennen julkasemista, poistin tämän kommentin mutta tässä voin sen julkaista ilman toimivia linkkejä (e-mailosoite on muutettu mutta kertoo ilmaisosoitteena myös herran vakavaraisuudesta). Onpa pöyristyttävää toimintaa.
Spämmeistä ja niiden ansoista varoittava sivusto on tuskin mitenkään tehokas "ansapaikka". Herra Kobler ei ole tainnut olla ihan kartalla?
Kommentti ei edes liittynyt aiheeseen.
Pluto Credit Financelta löytyy FaceBook sivu joka ns. "tyhjä" profiili. Siellä on muutama kuva ja yksi tykkäys, eli Kobler itse taitaa tykätä siitä. Kuvat saattavat olla varastettu eri verkkosivuilta joten nekään eivät kerro yhtään mitään. Profiilikuvassa näkyvien taalojen aitoudestakaan ei ole todisteita. Huijari mikä huijari.

--------------------------------------KOMMENTTI------------------------------------------

Tarvitsetko lainaa? Tässä on mahdollisuus taloudellisissa ongelmissa oleville ja niille, jotka haluavat taloudellista kohoamista elämässään, annamme lainan erittäin kohtuullisella korolla, annamme kaikenlaista lainan velkaa, yritysluottoa, sairaanhoitolainaa, asuntolainaa, opiskelijaa laina jne. auttamaan kansaa taloudellisesta stressistä. Yrityksen nimi: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Ota meihin yhteyttä tänään
Sähköpostiosoite: plutocreditfinansierhome@gmail.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pluto Finaces on olemassa mutta se on ihan eri firma. Ei pidä sekoittaa, vaikka se huijjarin tarkoitus tietysti onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB