tiistai 21. toukokuuta 2019

S-Pankin Pankkitunnukset Verkkorikolliselle

VAROKAA tällaisia kirjeitä. Tämäkään ei ole tullut S-Pankista, vaikka siltä näyttää. S-Pankin osoite on "väärennetty" eli  S-Pankilla ei ole mitään tekemistä kirjeen kanssa. TÄMÄ on pankkitunnus- ja henkilötietokalastusyritys. Mitään laitetta et tule saamaan ja jos ehdit maksaa laittesta, tuskin näet rahojasi sen koommin ja jos olet antanut konnalle pankkitietojasi, sulje tilisi ja keskustele pankkisi kanssa muista turvatoimista.
Kaikissa pankkiasioissa on oltava äärimäisen varuillaan ja asioida ainoastaan oman pankin virallisen verkko-osoitteen kautta. Yhdestäkään "ikäänkuin pankilta" saapuneesta kirjestä ei saa klikata koskaan linkkejä, eikä niihin tule vastata. Tässä kirjeessä olevat linkit olen poistanut. Lue kirjeen alapuolelta minne ne olisivat sinut vieneet.

--------------------------------------KIRJE--------------------------------------------

Sano hyvästit paperiselle tunnuslukukortille ja tunnuslukujen yliviivaukselle.

 
Suomalaisten jokapäiväinen elämä helpottuu, kun esitämme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää verkkopankkipalveluja uuden tunnusluku-laitteen kanssa. Tunnistaminen laitteella on vaihtoehto paperipohjaiselle tunnuslukulistoille.
 
Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä ystävällisempiä ja turvallisempia päivittäisiä todentamismenetelmiä, jotka eivät koskaan loppu.
 
Voit hakea uutta ja turvallisempaa tunnusluku laitetta napsauttamalla tätä.
Tunnuslukulaite toimitetaan kotiisi 48–72 tunnin kuluessa. Asiakkaat voivat nyt kirjautua palveluihin, jotka vaativat verkkopankin valtuuksia ja vahvistavat maksunsa tunnuslukulaiteella.

Terveisin
Asiakaspalvelu
S-Pankki

 
-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Tämä kirje tuli väärennetystä osoitteesta, ei siis S-Pankista.
From: S-Pankki <asiakaspalvelu@spanki.online>  "spanki.online" lähetysosoite on
rekisteröity Panamaan.

Todennettu lähetysosoite oli:
X-Get-Message-Sender-Via: tuki-fieddie: authenticated_id: h@tuki-fi.online X-Authenticated-Sender: tuki-fieddie: h@tuki-fi.online
Tämän "tuki-fi.online" domainnimen osmistaja oli Espanjassa Madridissa.



Linkit olisivat vieneet sinut samaan esplanjalaiseen osoitteeseen, ei S-Pankkiin lainkaan.:
"https://tuki-fi.onlnie/b1"  (linkkiä on muutettu hieman mutta linkin päässä oleva materiaali ei ollut tunnistettavissa tai todennettavissa ilman riskiä. "https"-protokolla ei olisi suojellut sinua konnalta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB