torstai 2. toukokuuta 2019

Häikäisynpoistolaseja Panamasta?

Pystypolaroituja laseja, vaiko vain rahastus?
Olen vakaasti sitä mieltä, että tältä panamalaiselta firmalta ei ole syytä ostaa mitään, tai olla edes siihen millään lailla yhteydessä.
Linkit vievät tietokantaosoitteisiin, joiden kautta koneellesi saattaa saapua aivan mitä tahansa - myös virus. Domannimitiedustelu ei anna tietoja firmasta. Google ei löydä domannimen takaa mitään ja Chrome selain varoittaa osoitteen olevan vaarallinen.

------------------------------------VIESTI---------------------------------------

Attention drivers: These revolutionary glasses
make it safe to drive at night again



Summary of Article: Drivers all across the world deal with the glaring lights of oncoming traffic on a daily basis. Driving at night is generally very dangerous and exhausting. These driving glasses block the blinding light from oncoming traffic and make it finally safe again for you to drive at night Click here to get it 50% off now...
---------------------------------------------------------------------------------------

Olen pyytänyt domannimen (includeveteran.icu) rekisteröijää tarkistamaan tämän nimen takana tapahtuvaa toimintaa. Järkeenkäyvää olisi, että jos rekisteröijä piiloittaa asiakkaansa yhteystiedot, se myös valvoo asiakkaitaan. Odottelen vastausta.

Tästä, erittäin lajasta spämmäystoiminnasta on jatko-artikkeli sivulla: https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/05/icu-paatteisista-domannimista-tunkee.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB