torstai 13. helmikuuta 2020

Huijausta yritetään Finanssivalvonnan nimissä

Pankkitunnuksia yritetään nyt urkkia Finanssivalvonnan nimissä.
Näihin e-.maileihin EI tule vastata tai siinä olvaa linkkiä EI saa klikata.
Linkki vie huijarin tietokantasivuille jossa henkilö ja pankkitietojasi yritetään urkkia.
Linkistä saattaa tulla myös virus.

Tämä on jatkoa noille aikaisemmille pankkitetourkinta-ansoille, jotka "ikäänkuin" tulevat eri pankeilta.
Nyt näyttää, kuin email olisi tullet Finassivalvonnasta MUTTA se ei pidä paikikaansa. Kirje on vain peilattu tuo osoitteen kautta.(envelope-from <asiakaspalvelu@finanssivalvonta.fi>)
Todellinen lähettäjäpalvelin on: anonymousdomains.com = siis "tuntemattomien donmainnimien palvelin", omistajaa eli todellista lähettäjää ei saaada selville.
Palveluntarjoaja mainostaa: "Keep your indentity 100% anonymous with our enhanced privacy Internet services" eli turhaa kysellä huijarin perään.

------------------------------KIRJE-------------------------------

Arvon kansalainen,

Finanssivalvonta vaatii jokaisen Suomen kansalaisen siirtymään EU-direktiivin mukaisen vahvaantunnistautumiseen verkkopankissa. Direktiivi velvoittaa luopumaan tunnuslukulistoista ja -korteista vuoden 2020 loppuun mennessä.

Suomalaisten jokapäiväinen elämä helpottuu, kun esitämme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää verkkopankkipalveluja uuden tunnusluku-laitteen kanssa. Tunnistautuminen laitteella on turvallisempi vaihtoehto paperipohjaiselle tunnuslukulistoille.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä ystävällisempiä ja turvallisempia päivittäisiä todentamismenetelmiä, jotka eivät koskaan loppu.

Hae uusi ja turvallisempaa tunnuslukulaite napsauttamalla tästä.

Tunnuslukulaite toimitetaan kotiisi 10 arkipäivän kuluessa. Laitteen saavuttua voitte kirjautua palveluihin, jotka vaativat verkkotunnistautumisen tai esimerkiksi verkkopankissa maksujen vahvitukset käyttäen tunnuslukulaitetta.
Laitteen yhteydessä toimitetaan ohjeet laitteen käyttöä varten.

Vahvista tilaus tästä   (linkki on poistettu mutta se olisi vienyt rikollisen palvelimelle parsa-host.com, joka sijaitsee Kuala Lumpurissa, Malesiassa)


Terveisin
Asiakaspalvelu
Finanssivalvonta
------------------------------------------------------------------------ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB