tiistai 18. helmikuuta 2020

Nettihuijaukset kisaavat kukkarostasi

Näitä, mitä erilaisemmin korulausein rustattuja "perintö" huijauskirjeitä saapuu tukuttain.
YLE kertoi nettihuijauksista 15.2.2020

"Nettihuijaukset ovat miljoonabusiness"
https://areena.yle.fi/1-50289319

YLEn Flinkkilä & Tastula ohjelmassa kerrottiin "Gunnar pässistä" (Huijari Henry) joka huijasi rakastuneen naisen rahat. Mukana oli muitakin ikäviä esimerkkejä siitä, kuinka helppoa on suomalaisia huijata internetissä.

Olen kertonut aikaisemminkin mm. näistä "perintöhuijareista" joiden omaiset ovat kuolleet ja jotka itsekin vetelevät viimeisiä ja tietysti tarvitsevat suomalaisten anteliasta kättä saattaakseen miljoonaomaisuutensa hyvään tarkoitukseen. Saat tässä tapauksessa peräti 40% koko potista. Kyllä kannattaa sijoittaa (ajattelet mahdollisesti sinä?).

Huijauskuvio etenee siten, että rahansiirrot vaativat sinulta runsaita sijoituksia, juristipalkkiot, verot, siirtomaksut ym ym. joihin kuolevalla ei ole jostain syystä rahaa, vaikka pankkitili tursuaa miljoonia. Siksi onneton leski on joutunut kerjuulle. Ja joku aina maksaa.
Huomaa suora Google-käännös "My late husband" = myöhäinen mieheni.

---------------------------------------------KIRJE---------------------------------------------

Hyvä ystävä

Olen Gunnarsson Patricia ja Irlannin kansalainen, naimisissa Late Engr George Gunnarssonin kanssa, joka työskenteli monikansallisessa öljy- ja kaasututkimusyhtiössä Tullow Oil plc Lontoossa noin 19 vuotta ennen kuin hän kuoli 25. elokuuta 2013.
Minä ja myöhäinen mieheni olivat naimisissa lähes 24 vuotta ilman lasta. Mieheni kuoli lyhyen neljän päivän sairauden jälkeen. Kun kuollut mieheni oli elossa, talletimme itse asiassa 3 200 000 dollarin summan offshore-tilillään Cahoot Bankilla Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja tämä rahasto on edelleen myöhäisen mieheni pankkitilillä Cahoot-pankin kanssa.
Jo ennen mieheni kuolemaa, Minulla on keuhkosyöpätauti.

Äskettäin lääkärini kertoi minulle, että en eläisi yli 2 kuukautta keuhkosyöpäongelmani takia, ja mikä häiritsee minua eniten, on äskettäinen aivohalvaukseni.
Nyt kun en aio elää enää seuraavien kahden kuukauden jälkeen, kuten lääkäri on ilmoittanut, olen päättänyt käyttää tätä rahastoa Jumalan työn tekemiseen auttamalla
äitittömät lapset, tukevat kristillisiä kirkkoja ja auttavat leskiä.

Otin sinuun yhteyttä, koska haluan seurakunnan tai henkilön, joka voi käyttää tätä rahaa, työskennellä Jumalan hyväksi ja varmistaa, että Jumalan talo säilyy. Tein tämän päätöksen, koska minulla ei ole lasta kirjoittaa pankkiin lunastamaan tätä rahaa. En voi enää luottaa perheeseeni ja lähisukulaisiini, koska he eivät voi koskaan käyttää tätä rahaa Jumalan työhön,
he voivat käyttää sitä vain henkilökohtaisiin ja itsekkäisiin etuihinsa, enkä halua, että näin tapahtuu.

Koska en ole varma eloonjäämisestä tässä sairaudessa, kuten lääkäri on sanonut, pyydän teitä vilpittömästi auttamaan minua saavuttamaan tämän humanitaarisen työn Kaikkivaltiaan Jumalalle. Haluan, että myöhäinen mieheni pankki siirtää tämän $ 3200000 henkilökohtaiselle pankkitilillesi ja kun saat rahat, sinun on käytettävä 60% rahastosta Jumalan työn tekemiseen auttamalla Äitiettömät lapset, 2. tukevat kristillisiä kirkkoja 3. auttavat leskiä.
Ja sitten käytä loput 40% rahastosta sinulle ja perheellesi.

Jos olet kiinnostunut saamaan tämän rahan kuolleen mieheni pankista ja auttamaan minua tekemään tämän humanitaarisen työn Kaikkivaltiaan Jumalalle, haluaisin, että annatte minulle tiedon, jotta voin antaa sinulle kaikki tiedot pankista ja siitä, miten rahat tulevat siirretään pankkitilillesi edellä mainittuun tarkoitukseen.

Jos tarvitset lisätietoja, haluaisin, että otat minuun yhteyttä yksityisen sähköpostiosoitteeni kautta: patriciagnirish@gmail.com (ÄLKÄÄ ihmeessä ottako yhteyttä. Olette sen jälkeen koukussa ja roskapostien tulva kuolevalta Patricialta tulee olemaan mahtava)
Rouva Patricia Gunnarsson
 

1 kommentti:

  1. Perintöhuijausgenre menossa myös itsellä nyt. Kaiken paljastaa huono suomenkieli, yllättäen onkin suomalainen nainen vaikka esittelee itsensä joksikin muuksi. Ja ilmeisesti 2 prepaidiä ulkomaisia, joilla tosiaan toinen profiili on ns. asianajajan. Nyt on puhuttu viimeisimpänä, että tarvitsee tosiaan maksaa jtn että saa allekirjoituttaa paperin jolla saa itselleen rahat. Suomen kieli on todella takkuilevaa ja hyvän yön toivotukset on jotain jeesus löpinää. Ja tämä nainen on Ranskassa ja hänellä on kurkkusyöpä. Syytä ulkomailla oloon ei kerro, nimi ja ikä on vaihtunu kolmesti.

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB