sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Symantecin palvelimella edelleen epäilyttävä heittolinkki

"Laihdutushoitoa" kannattaa etsiä luotettavammilta toimijoilta. Tämä on ansa.

Roskapostissa oleva linkki, eli Symatecin palvelimelle vievä osoite heittää sinut spämmerin koneelle. Kone on luokiteltu "epäilyttäväksi". Norton itse väittää linkin olevan turvallinen. Heittolinkin jälkeen ilmestyvää konetta Norttonkin jo älyää epäillä mutta se alkaa olla jo myöhäistä jos edelliseen ilmoitukseen on surffaaja jo luottanut. Onneksi konekäännös on sen verran kökköä, että jo kielisasun tulisi toimia varoituksena.

Kun heittolinkki aukeaa, tullaan kuvakaappauksen näköiselle sivulle johon ponnahtaa ikkuna, joka kysyy omalaatuisia: "knowledgeslimpro(.)com pyytää lupaa"Mihin ihmeeseen? Lupaa asentaa koneellesi virus? Tällaisesta linkistä kaikki on mahdollista - ÄLÄ KOSKE!
knowledgeslimpro(.)com on luokiteltu epäilyttäväksi sivustoksi.
Google ei edes löydä tällaista sivustoa! "Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla" eikä löydy myöskään tuota alimmaisena olevaa "Terveellinen laihtuminen" sivustoa.


 "clicktime.ymantec":in tietokantaan osoittavasta linkistä lähtee automaattilinkki tälle alla näkyvälle sivulle joka on vaarallinen. Ponnahdusikkunaan ei saa koskea. Jokainen linkki vie ansaan.

 
Kirje on lähetetty japanilaiselta koneelta mutta konedomainin omistaa ilinoisilainen (US) yritys. Lähetystietoja on helppo masinoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB