torstai 11. tammikuuta 2024

ALAIKÄISILLÄ VIRUSANSAAN

Sikamaisuuksien huippu, vaiko vasta alkusoittoa?
Alaikäisillä neitsyillä ei toistaiseksi ole VIRUSANSAA rakennetukaan.
Jotta Venäjä ei saisi hölmöjen koneita haltuunsa, varoitan vakavasti:
TÄMÄ ON ANSA. Virustorjuntasivustoilta löytyy varoitus tästä piiloonkoodatusta linkistä.
Liitteisiin ei saa myöskään koskea. Näillä alastomien naistenkuvien-ansoilla kalastellaan henkilötietojen ja pankkitietojen lisäksi orjakoneita kyberhyökkäyksiin.
Naisten kuvia löytyy netistä turvallisemmistakin paikoista. En tosin niitäkään suosittele ennen taustaselvityksiä, koska myös verkkosivuja käytetään samoihin rikollisiin tarkoituksiin, kuin näitä kalastelukirjeitä.

----------------------------KIRJE------------------------------


Kirje sisältää kaikki vaaran merkit ja virustorjunnan varoituksen.
Kirje on postitettu Japanista ilmaisosoitteesta (tämä ei tarkoita välttämättä kirjeen todellista lähdettä).
Koneosoite ja sivusto on mustalla listalla, eli sieltä lähteen paljon roskapostia, joka taas tarkoittaa, että palveluntarjoaja ei piittaa mitä koneelta lähtee, joka taas tarkoittaa, että roskapostittajat käyttävä tällaisia "postitoimistoja". Ilmaisosoitteita on myös melko mahdotonta selvittää, jolloin rikolliset ovat turvassa. Enkä usko, että noin kirkkaasti rikolliseen toimintaan valjastettu sivusto olisi Suomessa kauvaa aikaa toiminnassa.
Sivustosta on tehty vuorokauden aikana 120 turvallisuuskyselyä, eli tämä roskapostikampaja on nyt akuuttina menossa. Vain osa postin saaneista vaivautuu kyselemään luotettavuuden perään ja iso osa kirjeistä jää jo roskapostisuotimiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB