torstai 11. tammikuuta 2024

SSLSECUREDLINK - ONKO VAARAA?

Tämä tarkoittaa, että ÄLÄ KLIKKAA yhteenkään linkkiin, jonka osoite alkaa tunnuksella "https://links.sslsecuredlink.com/..." mikäli et ole varma, että linkin päässä on turvallista materiaalia.

"securedlink.com" linkki on toinen erittäin mielenkiintoinen linkki. Mielenkiintoiseksi securedlink-palvelun tekee se, että kryptattua kertakäyttölinkkiä ei pystytä käytön jälkeen enää löytämään. Toisin sanoen, verkkorikollisen koneosoite katoaa kun osoitteseen on kerran klikattu.
Securedlink on kehitetty salasanojen välittämisen turvaamiseksi mutta se, kuten kaikki muutkin verkon uudet "suojaavat" hienoudet , kuten osoitteen piilottavan links.sslsecuredlink, mahdollistavat väärinkäytön ja verkkorikollisten jälkien peittelyn.

Tässä allaolevan kirjeen kuvakaappauksessa oli jokainen linkki "links.sslsecuredlink", joten suoraan roskiin klikkailematta. Aihe on kaiken lisäksi sellainen, jota mm. venäläiset trollit käyttävät massoittain ansatarkoituksiinsa. Viestin vaarallisuutta lisää tuo "chat" eli keskustelusofta, joka itseasiassa voi olla virus tai troijan hevonen, jonka mukana tai suorana latauksena virusohjelma latautuu.

-------------------------------------KIRJE-----------------------------------


NORTON VIRUSTORJUNNAN VAROITUS:

LISÄÄ AIHEESTA ON KIRJOITETTU TÄSSÄ BLOGISSA:

https://vaarallinenweb.blogspot.com/2023/04/gutenews-ja-sslsecuredlink-ansarypas.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB